Drulović odlazi iz Partizana, menja ga Ivan Tomić!

Ljubinko Drulović će voditi ekipu još na poslednje dve utakmice, a posle toga će ga zameniti Ivan Tomić

  • 46

Neuspešna misija Ljubinka Drulovića u Partizanu završila se neslavno, a pravi krah bilo je ispadanje iz Lige Evrope posle poraza od Augzburga u četvrtak uveče od 3:1.

 

Njega će na klupi po okončanju poslednjeg kola zameniti Ivan Tomić, prenose beogradski mediji.  Tomić je već figurirao kao kandidat za trenera Partizana u prethodnom periodu, kada je Milinković trebalo da napusti klupu crno-belih. Ipak, tada je šansa data Druloviću, dok je Tomić preuzeo Teloptik.

 

>>> Nemci su tražili frku, a onda je potez Grobara nasmejao ceo stadion! (VIDEO)

 

Drulović je još sinoć posle meča kasnio na konferenciju za novinare jer je bio na sastanku sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim. Očigledno mu je već tada predočeno da neće ostati na klupi po završetku polusezone.

 

Tomić je svojevremeno bio u Partizanu kao sportski direktor i poznato je da je tada odradio verovatno najbolji prelazni rok u modernoj istoriji crno-belih, pošto je bukvalno bez dinara doveo Moreiru, Žuku i Dijaru, koji su kasnije harali terenima u Srbiji.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    11. decembar 2015 | 21:52

    Sjasi kurta uzjasi murta pa dokle vise da se kale i uce zanat na partizanu dajte bre Ivana Golca za trenera sa njim je partizan igrao najbolji fudbal i u prvenstvu i u evropi to je ziva legenda i pravi partizanovac covek koji zna kako se radi taj posao

  • Nikolaks

    11. decembar 2015 | 20:44

    Hehe Tomic. Pa vi ste cudo...pravi profesionalni cirkus postajete...hehe...komendija ;)

  • Grobar

    11. decembar 2015 | 23:29

    Dovedite već jednom proverenog trenera iza koga stoje rezultati. Dosta više s eksperimentisanjem. Nije Partizan zemljoradnička zadruga. Jeste videli šta su cigani uradili. Dovedoše dobrog trenera i sa drugorazrednim timom ostvariše rezultat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA