Delije sakupile 362.000 dinara za bolesnog momka!

Navijači Crvene zvezde po ko zna koji put položili ispit iz humanosti

  • 25

Za neke su samo rulja i huligani, za druge najbolji navijači na svetu... 

Mogu da ih etiketiraju do mile volje da su ovakvi ili onakvi, ali im nijednog trenutka, niko i nigde, ne može oduzeti ono što najvatreniji navijači Zvezde jesu iznad svega - humanisti.

>>> Biševac platio operaciju teško bolesnom mladiću!

To su pokazali i tokom utakmice sa Radnikom, gde su, pored svojih uobičajenih aktivnosti podrške voljenom klubu, imali i jedna specijalan zadatak: da prikupe novac za lečenje Aleksandra Jankovića, momka koji boluje od tumora na mozgu.

- Braćo Delije, Zvezdaši, Srbi, uspeli smo da na današnjoj utakmici prikupimo 362.092 dinara, 30 evra i 14,5 konvertabilnih maraka. U ime Aleksandrove porodice, prijatelja i drugara sa tribine jedno veliko HVALA svima koji su pomogli ovu akciju. Ako Bog da Aleksandar će u ponedeljak ili utorak biti prebačen u tursku kliniku gde će biti izvršena intervencija. Nadamo se svi da ćemo do kraja ove sezone imati još jednog čoveka više na tribini, a što je još bitnije živog i zdravog supruga i oca šestomesečne bebe. Veliku smo stvar učinili po ko zna koji put i uz Božiju pomoć da to činimo i ubuduće - poručili su pripadnici najmasovijeg navijačkog pokreta u Srbiji.

>>> MARAKANA ĆE U SUBOTU BITI HUMANA: Delije skupljaju novac za bolesnog momka!

Pored navijača Zvezde, najveću pomoć obolelom je pružio bivši igrač crveno-belih Milan Biševac, koji je, saznavši za sudbinu ovog 31-godišnjaka, odmah uplatio celokupnu sumu, u iznosu od 10.000 evra, potrebne za operaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije skopje

    13. decembar 2015 | 11:26

    Svaka cast bisevcu i najboji navijaci na svetu - Delije ! Jos bog da pomogne oko zdravje ovog coveka i akcija je uspesna !! Pozdrav iz skopje

  • Звезда

    13. decembar 2015 | 11:17

    У времену када су људи углавном отуђени, овакви гестови више него радују. Оздрави делијо, што пре, и свако добро.

  • филиптер

    13. decembar 2015 | 11:06

    Називајте како хоћете,јасно је да РЕАКЦИЈА неће стати,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA