GROBARI ZOVU: Potpišite peticiju da Partizanove legende preuzmu klub!

U momentu pisanja ovog teksta, onlajn peteciju potpisalo je skoro 3.500 ljudi

  • 59

Godinu dana nekako je spojila uprava Partizana, ali je poraz od Augzburga označio opet izbore u Humskoj i potragu za novim rukovodstvom.

Spekuliše se da bi u Humsku mogao da se vrati Tomislav Karadžić, a da ekipu preuzme Ivan Tomić, ali prema aktuelnoj peticiji, navijači priželjkuju dolazak legendi kluba.

U momentu pisanja ovog teksta, onlajn peteciju potpisalo je skoro 3.500 ljudi.

"Apelujemo i pozivamo bivše igrače Partizana da se uključe aktivno u rad kluba i da spreče propast Partizana! Pozivamo Predraga Peđu Mijatovića, Zorana Batu Mirkovića, Ivicu Kralja, Mateju Kežmana, Dragana Ćirića, Radomira Antića i druge legende kluba da spreče scenario propasti Partizana, da spreče propast našeg voljenog kluba. Trenutak odavno nije bio povoljniji, ne smemo dozvoliti da više ijedan političar uđe u naš klub! Takođe apelujemo i na jednog, jedinog, legendarnog kapitena Sašu Ilića, čija reč se neizmerno poštuje od strane svakog Partizanovca, da se aktivno uključi u borbu za spas kluba i da podrži vraćanje kluba u ruke poštenih ljudi, dokazanih u sportu", ističe se u pozivu za potpis peticije, koja se nalazi na linku >>> OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aле

    13. decembar 2015 | 22:17

    Fadilj Vokri, najveca legenda partizana.

  • Salvatore

    13. decembar 2015 | 21:52

    Krstajic predsednik,Antic savetnik,M.Vukotic dir.oml.skole,I.Tomic sportski direktor,I.Kralj trener golmana,Z.Mirkovic dir.kluba,Stanojević trener,Đ.Tomic gen.sekretar!!!

  • Brigada

    13. decembar 2015 | 21:47

    Nema vama pomoći!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA