BOŠKOVIĆ POSLE DEBAKLA: Izgoreli smo od prevelike želje

Reprezentacija Srbije je stala u osmini finala na SP u Danskoj i ostala bez kvalifikacija za Olimpijske igre

  • 16

Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, tvrdi da je ekipa "izgorela od prevelike želje" na utakmici u kojoj je izgubila je od selekcije Holandije rezultatom 36:20 (17:6).

Ženska seniorska reprezentacija Srbije je stala u osmini finala na SP u Danskoj i ostala bez kvalifikacija za Olimpijske igre.

- Loše smo počeli utakmicu, ali mislim da smo izgoreli od prevelike želje. Znali smo koliko će ovo biti teška utakmica. Holandija je jako dobra reprezentacija i ovo im je bila šansa da pokažu koliko dobro igraju. Odlično su odigrale u grupi. Mi smo loše počeli, imali smo šansu u prvih pet, šest minuta da se vratimo, međutim, posle toga više nije bilo šanse - rekao je Bošković.

Katarina Krpež takođe misli da je ekipa loše otvorila utakmicu.

- Golman nam je na samom početku odbranila nekoliko golova i kao da smo izgubile sigurnost. Mnogo nam je žao zbog propuštene prilike, ali moramo da priznamo da je Holandija jako dobra reprezentacija koja je večeras pokazala odličnu igru.

Anđela Janjušević na kraju je zaključila:

- Loš početak utakmice, nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice što je Holandiji omogućilo da napravi razliku na početku. U drugom poluvremenu smo pokušali da se vratimo, ali nije nam išlo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aranđel

    13. decembar 2015 | 23:44

    Pametnije ti je da daš ostavku nego što komentarišeš.

  • Marko

    13. decembar 2015 | 23:23

    Kakva bre prevelika zelja, pola tima ne igra zbog tebe! Nosioci igre na proslim prvenstvima nisu tu zbog selektora, Boskovicu daj ostavku!

  • gaga

    13. decembar 2015 | 23:33

    ovaj bre isti ko drulovic.ne priznaje svoje greske ni za zivu glavu.reci samo da ste i vi imali karakter........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA