Tim Lige šampiona vs tim Lige Evrope: Samo jedan igrač iz jednog tima, kakav bi to meč bio!

Na jednoj strani Ronaldo, Mesi, Levanovski... na drugoj Obamejang, Kutinjo, De Hea

  • 12

Čitav dan ljubitelji fudbala u Evropi sa nestrpljenjem su čekali da vide žreb za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Na kraju je voljom žreba određeno da na proleće gledati neke od velikih derbija u oba takmičenja.

>>> KAKAV JE OVO ŽREB: Četiri velika derbija u 1/8 finala Lige šampiona! (FOTO)

>>> Internet u ovim momentima urniše Vengera i Arsenal! (FOTO) (VIDEO)

Urednici portala Skvaka su odmah narpavili i startne postave dva najjača takmičenja, a kriterijum je bio da iz jednog tima samo jedan igrač može biti u 11 izabranih. U Ligi šampiona dominira napad, koji predvodi ubitačan trio - Mesi, Ronaldo i Levandovski. Odbranom komanduje golman Džo Hart, bekovi - Aspilikueta levo i Kijelini desno, dok su štoperi Tijago Silva i Naldo.

Defanzivni vezista je Gabi, a kreatori i ofanzivni vezisti Mesut Ozil i Nikolas Gaitan.

>>> Žreb za Ligu Evrope: Partizan bi igrao protiv Liverpula!

Liga Evrope jeste nešto slabije takmičenje, ali mu kvalitetnih fudbalera ne manjka. Startna postava izmešana od igrača nekoliko timova je ekipa ''da se smrzneš''.

Golman je David De Hea, bekovi Kristijan Mađo iz Napolija i Gaja iz Valensije. Štoperi - Tobi Aldervireld i Aimerik Laport Ovaj tim bi imao dva defanzivna vezna - Krihovjaka iz Sevilje i Tielemansa iz Anderlehta.

Tri ofanzivna vezna su Filip Kutinjo, Jasin Brahimi i Hakan Čalhanoglu. Oštricu napada predvodio bi Pjer Emerik Obamejang, najbolji strelac Borusije iz Dortmunda.

Startnih 11 Lige šampiona: Džo Hart, Cezar Aspilikueta, Naldo, Tijago Silva, Đorđo Kijelini, Gabi, Mesut Ozil, Nikolas Gaitan, Lionel Mesi, Robert Levandovski, Kristijano Ronaldo

Startnih 11 Lige Evrope: David De Hea, Kristijan Mađo, Toi Aldervireld, Aimerik Laport, Hoze Luis Gaja, Gregož Krihovjak, Juri Tielemans, Jasin Brahimi, Hakan Čalhanoglu, Filip Kutinjo, Obamejang

Nema sumnje da je po imenima jači tim Lige šampiona. Naročito sa ovako dominantnim napadom. Ipak, u fudbalu često ne pobeđuju bolje ekipe, a i pitanje je kako bi ovakve zvezde uklopile u ekipu. Šta vi mislite, da li bi bili dominantniji u eventualnom duelu, ili bi ih tim Lige Evrope iznenadio?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maximus

    14. decembar 2015 | 16:08

    Očajno ste sastavili timove.

  • Scarecrow

    14. decembar 2015 | 16:53

    Mesi i C.Ronaldo bi verovatno upropastili tim, jer cisto sumnjam da bi mogli da saradjuju. Prevelik ego imaju i tesko da bi jedan drugom namestali golove...

  • Messi

    14. decembar 2015 | 15:38

    Neymar umesto Ronalda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA