Čuka se raduje utakmici koju su toliko dugo čekali!

Brđani u sredu dočekuju Voždovac i zatvaraju 2015. godinu

  • 0

Još jedna utakmica i zaslužen odmor! I za Čukarički i za sve ostale timove u Super ligi. Brđani imaju tu sreću da 2015. godinu završavaju na domaćem terenu.

U goste im dolazi ekipa Voždovca, a meč je na programu u sredu od 17.00 časova. Mali gradaski derbi u kom pobeda donosi veliku satisfakciju za Čukarički. Ulaz na istok je slobodan, za zapad je potrebno izdvojiti 300 dinara.

>>> ČUKARIČKI JE PONOS OPŠTINE: Nekada su ljudi žurili subotom u 10 ujutru da gledaju Čuku (FOTO)

- Napokon dolazi poslednja utakmica u godini, koju smo dugo čekali. Još jedan mali gradski derbi. Voždovac je na poslednjih nekoliko utakmica pokazao da je jako dobra ekipa sa veoma dobrim timom. Pokušaćemo da iz igrača izvučemo i poslednji atom snage, kako bismo ovu veoma uspešnu godinu završili na pravi način - rekao je trener Popović na konfereniciji za novinare:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- U nekim periodima imali su jako dobru ekipu, a u nekim nisu vršili dobru selekciju. Sada su ponovo na dobrom putu. Na granici su plej-ofa i sigurno će i oni sutra želeti da na uspešan način završe ovu godinu. Čukarički je u prošlom kolu nastupio u izmenjenom sastavu zbog velikog broja povreda i suspenzija, ali će protiv Voždovca ekipa biti osvežena povratkom standardnih prvotimaca.

U pobedu veruje i golman Nemanja Stevanović.

- Pravo je vreme da pobedimo i tako se oprostimo od ove godine. U Nišu smo posle Zvezde pokazali karakter, a sutra na našem stadionu treba da smognemo snage i opravdamo celu godinu. Idemo na pobedu, a sigurno da i oni ne dolaze sa belom zastavom, jer žele da udju u prvih osam ekipa - jasan je golman Brđana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA