Trener Šahtjora gledao Zvezdu na Marakani: Posebno su mu se svidela dva igrača

Migel Kardoso u tefter posle meča crveno-belih protiv Radnika iz Surdulice upisao dva imena

  • 10

Utakmice Crvene zvezde poslednjih nekoliko kola pratili su mnogi skauti. Crveno-beli posle dugo godina unazad imaju šta da ponude na fudbalskom tržištu, pa u ložama stadiona gde igraju mogu da se vide predstavnici mnogih evropskih klubova.

>>> Liverpul dolazi po Grujića: Zvezdi stižu pare da preživi!

Najviše se prethodnih dana govorilo o Liverpulu i čelnicima tog kluba koji su bili u Beogradu da bi pratili Marka Grujića. Kako saznajemo, na utakmici protiv Radnika iz Surdulice na Marakani je bio i trener B tima Šahtjora - Migel Kardozo, koji je posle meča razgovarao i sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

>>> U Zvezdi su ga prozivali kad je došao... mali, nema 40 kg... a pogledajte koliko sada podiže u teretani! (VIDEO)

On mu je preneo da su na njega poseban utisak ostavili Marko Grujić i Srđan Plavšić, koji je na toj utakmici odigrao jedan od najboljih mečeva sezone, gde je imao i dve asistencije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Terzić je to kasnije i preneo samim igračima, a da li su mu samo zapali za oko, ili tu ima nešto konkretnije ostaje nam da sačekamo i vidimo naredne poteze.

Ipak, Grujić je trenutno najbliži Liverpulu, a Plavšića sigurno Zvezda ne želi da proda u ovom trenutku.

Pogledajte i golove i najbolje poteze sa utakmice protiv Radnika iz Surdulice, koju je Zvezda rešila u svoju korist sa 5:0.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    15. decembar 2015 | 22:07

    Sta smo doziveli da trener B tima Sahtjora kupuje nase najbolje igrace.

  • MrNormal

    16. decembar 2015 | 00:50

    To nisu skauti vec derikoze...dosli su jer su culi da mora da se proda nesto igraca pa da ucare malo lesinari...grobar sam ali ne volim nasu bedu od svega pa I fudbala. Bitno da Terzic I kompanija ostanu I da isisaju jos koje milionce od ove muke I bede...oni koji su krivi za ovakvo stanje uzece pare I nastaviti dalje da samaraju a vi opet svi na stadion pa podrzite sve ovo...za ovo ste se borili? Ovo je to sto zeli Zvezda? Ovo je vas maksimum?

  • Miroslav

    16. decembar 2015 | 01:33

    Ljudi,pa nije Marakana pijaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA