BUM! Murinja čeka 55 miliona evra ako dobije otkaz, ali, hoće li ga ona spasiti?

Trener Čelsija bi već danas mogao da dobije nogu. Kada se vraćao 2013. godine u klubu Upravni odbor je glasao 3:2

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prostorije Čelsija poslednja dva dana odišu najneprijatnijom atmosferom u poslednjih nekoliko godina. Kako pišu britanski mediji, posle još jednog poraza Čelsija, od Lester u ponedeljak uveče, sve češće se spominje Žoze Murinjo i njegov mogući odlazak sa klupe "plavaca".

Ipak, otkriveno je da ni teranje ove sezone pogubljenog Portugalca u Premijer ligi nije jednostavno rešenje, jer po klauzuli u ugovoru, ukoliko reši da otera Murinja, Roman Abramovič mora da isplati trofejnom stručnjaku čak 55 miliona evra (oko 40 miliona funti).

>>> Murinjo: Osećam izdaju!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Vanredni sastanak upravnog odbora kluba sa "Stamford bridža" mogao bi već danas da prelomi i uruči otkaz Murinju, što će osetiti i džep glavnog finansijera, ruskog milijardera Abramoviča.

Zanimljivo je da među ljudima koji odlučuju u sudbini trenera jeste i jedna dama, direktorka Marina Granovskaja, koja je u prethodnom kriznom periodu, pre više od mesec dana navodno uspela da se izbori za ostanak na klupi Žozea.

Englezi ponovo prognoziraju tesno glasanje, baš kao i 2013. godine kada je posle 3:2 u glasovima dozvoljeno da se u klub vrati najtrofejniji Čelsijev trener.

 

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

Vrelo će biti i u narednim danima na Stamford Bridžu, bez sumnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    16. decembar 2015 | 13:35

    Što da ga otera? Neka ga skloni od tima i drži na plati.Ipak mu je to jeftinije,a Portugalac, przlica, to neće moći podneti i sam će dati otkaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA