Božinov prekinuo mučenje Partizana: Borac pao u Humskoj u 84. minutu! (VIDEO)

Borac vodio u Humskoj, ali su crno-beli, posle bolje igre od tog trenutka, slavili pogocima Živkovića i Bugarina

Bugarski napadač Valeri Božinov ponovo je sebi prilepio etiketu "spasioca" Partizana i najzaslužniji je za pobedu nad Borcem 2:1, kojom su crno-beli stavili tačku na mučnu jesenju polusezonu.

>>> Da li je moguće da je Božinov ovo promašio? (VIDEO)

U sablasnom ambijentu praznog stadiona, gosti su poveli preko Jevtovića, da bi se Živković, a onda i Božinov, njegovim 12. golom ove sezone, pet minuta pre kraja,  pobrinuli da tim Ljubinka Drulovića ne doživi novu neprijatnost.

Ipak, trijumf Partizana nad Borcem ne menja mnogo utisak o rezultatima i dalje aktuelnog prvaka ove jeseni. Ostaje upamćeno da će na zimsku pauzu crno-beli otići sa 26 bodova manje od najvećeg rivala Crvene zvezde.

Najbolje za Partizan od ove sezone je činjenica da je ona zavšena. Sledi "restart", pa na proleće, možda, neki bolji Partizan...

Sve je u Humskoj u sredu uveče "mirisalo" na još jedan "fejl" crno-belih. Bezidejna igra u prvih pola sata, motivisan rival, pa još i gol, kojim su Čačani nagovestili da ih i u Humskoj, kao one istorijske večeri na Marakani, zanima samo pobeda.

U 18. minutu, Knežević je pobegao kroz pukotinu u odbrani Partizana, Bandalovski ga je sapleo pred istrčalim Kljajićem, a sve to lepo ispratio Jevtović i "uklizao" za 0:1.

Sreća u nesreći po igrače domaćeg tima je da se meč igrao bez prisustva publike, a možemo samo da zamislimo uragan uvreda i pritisak koji bi trpeli da je publika prisustvovala utakmici.

Partizan je i u prvom, ali posebno u drugom poluvremenu, kreirao velike šanse pred golom gostiju, neke iz kategorije "stopostotnih", pa je na kraju potpuno zasluženo preokrenuo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Povoljan ishod po crno-bele nagovestio je Živković, njegovim golom iz karakteristične akcije, begom od čuvara u levo, a onda i preciznim udarcem u donji levi ugao, van domašaja golmana Borca.

U nastavku meča, Partizan je u jednom trenutku zadrhtao zbog svog igrača, doduše na pozajmici u Čačku!

Filip Knežević je izašao sam pred Kljajića, ali se obrukao u situaciji kada su mnogi videli loptu u mreži, za novo vođstvo gostiju. Od tog trenutka, na terenu je postojao samo jedan tim.

Crno-beli su kidisali na gol "zebri", ulazili u šanse, i prosto je neverovatno šta Božinov i Lukić nisu umeli da iskoriste u prilikama koje su im se ukazale. Obe promašaja glat za rubriku "verovali ili ne".

Konačno, u 84. minutu, laknulo je crno-belima kada je Bugarin izdržao duel sa defanzivcem Borca, a onda iz okreta neodbranjivo pogodio suprotan ugao, za svoj 12. gol ove sezone.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

PARTIZAN - BORAC 2:1

(Živković 38, Božinov 85 - Jevtović 17)

Stadion Partizana

Igrano bez prisustva publike

Sudija: Vlado Glođović (Vrbas)

Žuti kartoni: Grbić, Lukić. Petrović, Stevanović (Partizan), Jevtović, Vukmirović, Mićić (Borac)

Crveni karton: Alen Stevanović (Partizan) u 90. minutu

PARTIZAN: Kljajić - Bandalovski, Ćirković (od 46. Grbić), Fabrisio, Leković - Petrović, Lukić - A. Živković, Brašanac (od 46. Kosović), Oumaru (od 69. Stevanović) - Božinov.

BORAC: Bajić - Đorđević, Drašković, Tanasin, Živković - Mićić (od 67. Obradović), Jovančić - Jevtović, Vukmirović, Knežević - Vujaklija (od 71. Đenić).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaca

    16. decembar 2015 | 17:23

    Ajmo borac srusite ovaj mali partizan pa da resimo stvar....

  • Danijela

    16. decembar 2015 | 19:43

    Kada te napusti sreca Kad tesko je i ne ide Kada sunce zameni tama I tones u ponor bez dna Ja cu ostati moj Partizane Da bodrim te to dobro znas Zaklinjem se imenom tvojim Da zauvek ostacu tu Nikad neces biti sam Ja ti to obecavam Za crno bele boje te Ja cu dati sve Pesma neka ori se Nikada ne prestaje Crno bela armija Za te bori se

  • lajka

    16. decembar 2015 | 19:03

    Sta su pomislili Cacani da im je ovo neki nebitan klub i totalni anonimus pa da mu zabijaju pet komada...hahahah ipak je cacanima cast da se barem uslikaju sa evropskim igracima...zna se kome se moze zabijati petarda na njegovo bunjistu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA