Bivši kapiten Zvezde: Oprostio sam klubu i više od 150.000 evra!

Tadija Dragićević je sa 22 godine bio kapiten Crvene zvezde i tu je stekao zvezdane trenutke u karijeri

  • 10
Tadija Dragićević

Foto: Marko Todotović

Košarkaš Budućnosti i bvivši kapiten Zvezde Tadija Dragićević otkrio je u intervjuu za sajt ABA lige koliko je novca oprostio Crvenoj zvezdi, da li bi prešao u Partizan, koji mu je omiljeni igrač i kako mu se sviđa u Podgorici.

 

>>>Dragićević junak u crnogorskom trileru! (VIDEO)

 

Na pitanje da li bi ikada prešao u Partizan, Tadija je dao jedini mogući odgovor:

 

>>>Bivši kapiten Crvene zvezde potpisao za Budućnost!

 

- Iskreno ne bih. U svakom slučaju poštujem mnogo Partizan i njegovu ogromnu veličinu. U Zvezdi sam proveo mnogo godina, afirmisao se kao igrač i bio njen kapiten. Tako da ta opcija ne ide“, rekao je Dragićević, koji je Zvezdin dres nosio u dva navrata (2004-2010 i 2014).

 

Da li je istina da ste Crvenoj zvezdi oprostili dug od 150.000 evra kada ste 2010. godine otišli u Romu?

 

- Jesam oprostio i više od te brojki. Najviše iz nekog ljudskog razloga. I prema klubu koji mi je dao mnogo toga, iako je bilo i nekih ružnih stvari. Zvezdu volim od malih nogu. Ali se nikada nisam udarao u grudi, isticao na sva usta i pravio šou od toga.

 

Koja vam je najdraža pobeda u karijeri?

 

- Tri pobede bih izdvojio: Protiv Reala sa Zvezdom u Pioniru, protiv Turske u finalu (Izmir) i zlato, kao i protiv Uniksa sa Zvezdom pre dve godine u Areni. To je bilo nestvarno.

 

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Foto: Tanjug/Tanja Valič

 

Promenili ste mnogo ekipa u karijeri – sa kojim saigračem vam je bilo najlakše da igrate i zašto?

 

- Ima tu mnogo sjajnih momaka i saigrača. Možda bih najviše izdvojio Omara Kuka. Sa njim sam napravio najbolju sezonu u karijeri sa 22 godine u Zvezdi. I sada smo ponovo zajedno posle sedam godina. I izdvojio bih Milana Gurovica! Gurke legenda!

 

Opširnije na sajtu ABA lige  www.aba-liga.com

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рејналд

    18. decembar 2015 | 00:18

    Mislim da nema navijaca Zvezde koji ne postuje Tadiju!Dobar igrac,koji je imao predispozicije da bude top klasa evropskih igraca ali su ga povrede definitivno sprijecile u tome...Zao mi je sto je morao da se odrekne novca,on od toga zivi,ali puno mu hvala,sto je u vrijeme kad su nam prijetile blokade pristao na otpis duga i bukvalno nas spasao...Nadam se da ce uprava,ako jednog dana pretekne malo novca u kasu,makar jedan dio uplatiti na njegov racun.Valjda se dobro dobrim vraca ...?

  • Iredenta

    18. decembar 2015 | 08:52

    Nisi ti druze nikom nista oprostio nego ti je mafija otela.Od prevare i lopovluka zivi taj klub.Pa sve uspjehe nize zahvaljujuci parama gladnog naroda koji se ulaze u bunar bez dna...gdje taj klub zaradjuje da dovodi te silne istrosene igrace na kojim lopovi profitiraju.I tebe su ucjenjivali ispisnicom..to nam nnisi kazao..znamo mi dobro ko stoji iza ovog drzavnog lopovskog klana zvani crvena zvezda...docice dan kad ce ti lopovi u zatvore pa ces tada dobiti svoju OTETU lovu...brzo ce to

  • Cacak

    18. decembar 2015 | 08:54

    Ljudi ne pravite famu od njega, nije Tadija bas "toliki" igrac. Trenirali smo zajedno jos u osnovnoj skoli I stvarno ga dugo poznajem. Nije los igrac a ni momak ali dalekoooo je od vrhunskog igraca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA