PAKAO PIONIRA ČEKA NEMCE: Zvezda ruši Bajern za TOP 16, navijači čekali karte od 4:30!

Crveno-beli od 19.00 časova traže prolaz u narednu fazu Evrolige. Tekstualni prenos meča možete pratiti uživo na Telegraf Sportu

  • 59

Čitava sezona u Evroligi stala je u jedan meč - Crvena zvezda od 19.00 časova u Pioniru dočekuje Bajern, a pobednik će izboriti plasman u TOP 16 fazu.

 

Oba tima imaju po četiri pobede i pet poraza, tako da nikakva razlika neće igrati ulogu. Samo pobeda se računa. Podsetimo, crveno-beli su u Minhenu slavili rezultatom 90:79.

 

- Došli smo do poslednjeg kola prvog dela, u grupi o kojoj smo puno pričali čitavo vreme od prvog dana, pa naravno posle svakog kola. Došli smo do duela protiv Bajerna, u jednom trenutku našeg takmičenja sigurno nije izgledalo da ćemo danas sa 4 pobede čekati  10. kolo, već su analize bile drastično suprotne - rekao je Dejan Radonjić u najavio ove utakmice.

 

KK Crvena zvezda - KK Himki, Dejan Radonjić

 

Crnogorski stručnjka je istakao da se najviše plaši Kej Si Riversa i Duška Savanovića, ali da bi trebalo obratiti pažnju na čitav tim. Tim koji vodi Svetislav Pešić, bivši trener Zvezde.

 

- Nije to utakmica ''biti ili ne biti.'' Normalno da bih voleo da moj tim dobije, ali neće košarka prestati da se igra i ako ne bude tako. Igraćemo onaj Evrokup - rekao je Pešić za Sport, u svom stilu:

 

- Samo me pitajo u atmosferi u Pioniru, pritisku sa tribina. kao da ja ne znam šta to znači, kao da nisam radio ovde. Ma, o takvoj atmosferi priča cela Evropa. Zvezda je po tome poznata.

 

Foto: Tanjug/Filip Kraičanić

Foto: Tanjug/Filip Kraičanić

 

Upravo će atmosfera u Pioniru biti Zvezdin šesti igrač. Karte su planule u momentu kada su puštene u prodaju. Navijači su još oko 4:30 u četvrtak stigli na blagajne kako bi kupili vredno parče papira.

 

Prema nezvaničnim informacijama koje kruže navijačkim krugovima, cena karte kod tapkaroša iznosi i do 2.000 dinara.

 

Za kraj, problem za Zvezdu mogla bi da bude povreda Marka Simonovića. Nije poznato da li će iskusno krilo igrati protiv Nemaca.

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    18. decembar 2015 | 09:20

    Ako smo dobili Real i Himki ove moramo jos lakse. I sa 5 pobeda ponosno da idemo dalje. A ne kao neki nabedjeni a propali sa 2-3 pobede.

  • "UŠATI" i mali partizai

    18. decembar 2015 | 11:39

    Uvek volim Crvenu Zvezdu u pobedama i porazima i ne znam da smo nekada u Evropi izgubili sa -40 ili -50, a znam neke koji su izgubili sa -42 i to je njihov problem, ali mi nije jasno zašto zaboravljaju da se to njima desilo i pripisuju nama!? Neka ih, neka žive u lažnom svetu. Mi, navijači Crvene Zvezde, svetski prvaci fudbalu za sva vremena, volimo i vodimo svoj košarkaški klub da postane prvak Evrope!!!

  • ☆☆☆

    18. decembar 2015 | 11:34

    Realno,Pešiću je danas najlakše.Najmirniji je,što se vidi i po izjavi u vezi Eurocupa.Vodi Bajern i pobeda mu je uspeh,ali voli Zvezdu i eventualni poraz mu nebi toliko teško pao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA