Liverpulov čovek stigao po Grujića sa sedam miliona u koferu!

I ne želi da se vrati bez potpisa srpskog veziste

  • 28

Izvršni direktor Liverpula Ijan Ejr stigao je u Beograd u petak kako bi realizovao transfer Marka Grujića iz Crvene zvezde na Enfild Roud.

 

Engleski Gardijan tvrdi da je Liverpul spreman da plati Zvezdi pet miliona fudnti, što je 6.9 miliona evra, za supertalentovanog vezistu.

 

>>> Božinova znam od ranije: Grujić Telegrafu objasnio kako je nastao VEČITI selfi!

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Prethodnih dana mediji sa Ostrva su pisali da je stvar gotova, ali je sam Grujić za Telegraf potvrdio da ništa još nije potpisao.

 

Ono što je bitno za crveno-bele jeste to da će Liverpul ostaviti Grujića na Marakani do 31. avgusta 2016, odnosno do kraja evropskih kvalifikacija.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo Neko

    18. decembar 2015 | 12:36

    Moramo znati da su klubovi u Premijer ligi u obavezi da obelodane tacan iznos transfera,zbog utaje poreza i ostalih drugih malverzacija.Tako da cemo ukoro znati sta i kako!

  • Звезда

    18. decembar 2015 | 13:31

    За те паре су могли да откупе цео партизанов тим и да им остане. Али ништа не би добили. Зато су логично изабрали најбоље решење за себе. Срећно Грујане

  • Pana

    18. decembar 2015 | 17:28

    Znam da grobare boli minus,niko ga ovakav nema,ali neznam sto ih bole milioni koji nisu njihovi,njihov najbolji igrac prodat za 1,25 miliona evra i nas to neboli i nezanima !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA