SAD ILI NIKAD! Da li je ovo trenutak da Murinjo preuzme Mančester junajted?

Portugalac je slobodan, a Van Gal pred otkazom na Old Trafordu

  • 4

U roku od nekoliko dana, blizu su da se ispune dva glavna preduslova da se dogodio ono što bi mnogi ljubitelji fudbala nazvali savršen spoj: da Žoze Murinjo sedne na klupu Mančester junajteda!

>>> Murinjo ovako nikad nije napustio klub! (FOTO)

Onaj prvi, kada je Portugalac "dobio slobodu" u izboru nove sredine posle otkaza u Čelsiju, i drugi, koji je blizu da se ispuni, pošto su Luju Van Galu sada, posle trećeg uzastopnog poraza, a šestog meča bez pobede, odbrojani dani na klupi Junajteda.

Dakle, preostalo je još "samo" da Mančester pozove Portugalca, a ovaj pristane. Čini se da ne postoji bolji trenutak da se to desi.

O takvom scenariju "bruje" strani mediji, društvene mreže su takoreći podivljale na pomen dolaska Murinja na Old Traford. Na utakmici između Mančestera i Noriča mnogi su uzvikivali ime Portugalca, i navijači Junajteda, ali i pristalice gostujućeg tima.

- Žoze Murinjo će ti uzeti posao! -  pevali su navijači "kanarinaca" Van Galu, koji je ćutke posmatrao blamažu njegovog tima, dok je mala grupa Junajtedovih navijača uzvikivala ime bivšeg menadžera Čelsija, koga žele da vide na klupi.

>>> Nova blamaža tužnog Mančestera: Van Gal pred otkazom!

Murinjo je još u eri gazdovanja Ser Aleksa Fergusona često projektovan u njegovog naslednika, ali se kockice nikad nisu sklopile do kraja da "Posebni" sedne na klupu najtrofejnijeg kluba otkad je Premijer lige.

Do danas...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viali cg

    19. decembar 2015 | 19:55

    Treba van gal odmah da da ostavku ako I malo obraza ima. ..unistio je igru i koncepciju ekipe. Murinjo bi trgnuo ekipu i krenulo bi mancesteru

  • Prophet@&*

    19. decembar 2015 | 19:46

    Lepi Žoze

  • Em

    20. decembar 2015 | 09:27

    Nije trgnuo u čelziju neće ni u man.utd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA