NAPETO U PIONIRU: Božić se svađao sa navijačem?

Trener Partizana nije po volji jednog dela navijača trofejnog kluba

  • 25

Nezahvalnog posla prihvatio se Petar Božić kada je letos rekao "da" novom predsedniku Partizana Nikoli Pekoviću.

Dva su razloga za to.

>>> NEVEROVATAN PREOKRET U PIONIRU: Mega se raspadala, a onda je pobedila Partizan! (VIDEO)

Prvi i najveći, nasledio je trenersku gromadu, legendu i ikonu kluba Duška Vujoševića, i drugi, morao je da krene u novi početak sa renoviranim timom u otežavajućim okolnostima, posle "restarta" koji je klub doživeo u samom vrhu.

Da li je to bio preveliki "zalogaj" za trenerskog debitanta?

>>> Saša Pavlović iz Atine zove Grobare u Pionir (VIDEO)

Foto:aba-liga.com Foto:aba-liga.com

Zbog svega toga niko među navijačima Partizana ni ne očekuje nova čuda od mlade ekipe, ali nikako ne očekuju ni da njihov tim gubi "dobijene" utakmice kakvih je bilo prilično ove sezone.

Novi takav neuspeh, u duelu sa Megom, posle "+18", definitivno je i one najstrpljivije naterao da se zapitaju da li je zaista problem samo u igračima. Bilo je mnogo nervoznih u hali posle poraza, devetog za crno-bele u ABA ligi, pa je u jednom trenutku došlo do neprijatne scene, kada su se sa tribina začule psovke na Božićev račun.

Trener Partizana nije oćutao na provokaciju, pa je uzvratio. Pored tog jednog navijača, koji se direktno i nekulturno obratio treneru Partizana, jedna grupa ga je izviždala pošto je krenuo ka svlačionici.

Znači li sve ovo da je Božić pri kraju sa kreditom kod navijača?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P~P

    19. decembar 2015 | 22:00

    Pa vas ni Radonja ne bi izvukao....

  • draleRS

    19. decembar 2015 | 21:55

    a kome je on po volji,samozvani trener

  • Beograd

    19. decembar 2015 | 22:05

    Neznam sta da kazem ove godine partizanu ne ide pa ne ide niti u kosarci niti u fudbalu plasim se samo jednog da se sve to ne nastavi i sledece god jer citam danas ko ce sve doci kao pojacanja u fk partizan i nemogu cudom da se nacudim ovi kao da namjerno idu na to da ugase nas klub oni umjesto ovih nasih odpada iz nase lige sto dovode i sto su dovodili zato smo u zaostatku minus 26 nama trebaju dobri stranci ove iz nase lige bi i ja doveo ali dzaba je nama navijacima kad nas niko nista ne pita.samo mi nije jasno da zvezda ima tako dobre rezultate i u fudbalu i u kosarci a bili su pred gasenjem ali vucko je tu i zato je to tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA