Zvezda dobija i procente za Grujića, ali plaća Liverpulu milion evra za dogovor!

Crveno-beli dobili zvaničnu ponudu za sjajnog vezistu

  • 11

Marko Grujić će biti novi igrač Liverpula! Saga koja traje poslednjih nekoliko dana čini se da je završena, jer je engleski klub navodno dogovorio sve uslove sa vezistom Crvene zvezde.

Sportski žurnal prenosi da je ponuda stigla na Marakanu, da ukupan transfer iznosi sedam miliona evra i 10 odsto procenata od naredne prodaje, ali će crveno- beli ipak dobiti samo šest miliona.

Razlog - Zvezda će Liverpulu plaititi pozajmicu od milion evra kako bi Grujić ostao do 1. jula. Tada će se u novim pregovorima definisati da li vezista ostaje do kraja evropskih kvalifikacija.

Grujić bi do kraja sedmice trebalo da otputuje u Liverpul i obavi lekarske preglede, gde će se upoznati sa Jirgenom Klopom.  Ugovor će potpisati na pet godina i imaće zagarantovanu neto platu od 1.2 miliona evra godišnje, plus bonusi.

Čini se da je Zvezda napravila odličan posao s obzirom na to da šest miliona dobija odmah, a igrača zadržava do kraja sezone. Takođe, ti procenti bi mogli da budu značajni pošto se Grujiću predviđa blistava karijera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlak

    21. decembar 2015 | 09:10

    Kakav bre 1.Jul ako nece ostati do kraja Augusta pustite coveka i za taj milion kupite veznog igraca i do kvalifikacija ce se uigrati u timu..Titula je skoro osvojena i nevidim razlog zasto baciti milion € bezveze..

  • ☆☆☆

    21. decembar 2015 | 12:47

    Ne pamtim kad je veća glupost urađrna.Bolje da smo uzeli sav novac a ako im se već trošio milon,za te pare je mogao da se KUPI jedan,pa čak i dva odlična igrača.Da milion platimo za pozajmicu svog igrača i to samo 6 meseci...to je stvarno skupa i besmislena akvizicija..

  • Realno

    21. decembar 2015 | 09:52

    Samo 6 miliona,kako glupa konstatacija. Sada platite te dugove glavne,prodati jos igraca (sa 35 profesionalnih ugovora,spustiti na ispod 30) mozda dovesti nekoga,ali za ovu ligu i ne treba. Uigrati tim pa na leto napad na evropu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA