HAOS U INTERU: Ljajić i Jovetić zaratili sa Manćinijem!

Naelektrisana atmosfera u svlačionici "neroazura" nastala je onog trenutka kada je srpski reprezentativac odbio da se skida jer nije bio starter

  • 4

Puklo je, izgleda, u svlačionici lidera na tabeli Serija A Intera!

>>> Penal nad Milinković Savićem doneo Laciju pobedu protiv Intera (VIDEO)

Italijanski mediji "bruje" o velikom sukobu koji je počeo pre meča sa Lacijem, a eskalirao odmah posle poraza "neroazura" na svom terenu, na relaciji igrači, tačnije Ljajić i Jovetić - trener Manćini, a "zavarničilo" je i izmeđi kapitena Maura Ikardija i Brazilca Felipea Mela!

Sve je počelo kada je Manćini saopštio sastav tima u kome nije bilo mesta za Ljajića, što je ovome teško palo, jer je bio starter u prethodne četiri utakmice. Revoltiran, Ljajić nije želeo da se "skida", ali je to ipak učinio tek nakon Manćinijevog ubeđivanja.

Frke je bilo i u poluvremenu.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Nezadovoljan izdanjem ekipe i rezultatskom zaostatku od 0:1, trener Intera je, navode Italijani, bio toliko ljut da je želeo da zameni petoricu igrača da je mogao. Jovetiću je najpre saopštio da je zamenjen, ali se predomislio posle nekoliko minuta i Crnogorca koji je već krenuo da se tušira ostavio u ekipi, ali samo da bi ga izveo u 58. minutu i umesto njega uveo Ljajića.

Jovetića je pogodila Manćinijeva odluka, i nije se ustručavao da to i kaže treneru posle utakmice, u trenutku kada su strasti već bile uzburkane zbog poraza u poslednjim minutima utakmice. Navodno, Jovetić i Manćini su imali žestok verbalni obračun u koji se, u odbranu trenera, uključio Fredi Gvarin.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Istovremeno, došlo je i do sukoba Ikardija i Mela. Argentinac je zamerio Brazilcu na penalu koji je skrivio u završnici meča, iz kojeg su gosti postigli gol i pobedili.

Čim je vest o nemirima u svlačionici ugledala svetlost dana, javio se Manćini da je brže bolje demantuje.

- To je samo jedna izgubljena utakmica. To su neki iskoristili da izmisle da postoje nesuglasice unutar ekipe. Momci su bili sjajni do sada, i dalje smo prvi na tabeli. Napred Inter i srećan Božić - poručio je Manćini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ortodox

    22. decembar 2015 | 09:16

    Ovaj Mancini je trener u pokusaju.Lako je bilo sa Sitijem osvojiti titulu kad u njemu igraci vrede pola milijarde eura.Ja zaista ne razumem ko njega uzima za ozbiljno.

  • Soms

    22. decembar 2015 | 10:10

    Umisljene zvezdice

  • Pera Kojot # 1

    23. decembar 2015 | 14:36

    Samo udrite! Baletani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA