Partizan se dirljivim saopštenjem oprostio od Drulovića!

Crno-beli zahvalili bivšem treneru na saradnji i poželeli mu sve najbolje u nastavku karijere

  • 14

Partizan je promenio trenera u ponedeljak nakon što je na čelo kluba došao Ivan Ćurković. Umesto Ljubinka Drulovića postavljen je Ivan Tomić, a crno-beli su se putem zvaničnog sajta zahvalili na saradnji Druloviću, kao i na tome što je prihvatio da vodi klub u izuzetno teškoj situaciji.

>>> Ivan Tomić novi trener Partizana!

>>> ''Partizan je bio u goroj situaciji kad je Zvezda bila šampion Evrope''

- Koristimo priliku da se zahvalimo gospodinu Ljubinku Druloviću, koji je hrabro i bez trunke razmišljanja prihvatio ulogu šefa stručnog štaba FK Partizan u trenucima koji su bili najosetljiviji za klub, svestan rizika koji takva pozicija nosi sa sobom - napisali su na sajtu crno-belih, gde su se nastavile lepe reči na račun Drulovića.

- Poznat kao borac, ne samo na mestu selektora reprezentacija koje je vodio, već i kao igrač, gospodin Drulović je tokom rada u Partizanu pokazao istu tu borbenost, ambiciju i želju za pobedom stavljajući klupski, pre ličnog interesa.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Do poslednjeg trenutka rukovodio se onim što je najvažnije za klub i kao takav je mesto šefa stručnog štaba prepustio nasledniku.

- Sa željama za nove titule i uspehe u nacionalnom prvenstvu i Evropi u svim godinama koje dolaze gospodinuDrulović se oprostio od kolega i zaposlenih u Humskoj 1.

- FK Partizan mu se još jednom zahvaljuje na dosadašnjem radu i želi mnogo uspeha u budućoj karijeri - piše u saopštenju na zvaničnom sajtu Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor PFK

    22. decembar 2015 | 11:54

    Uprava napolje!!! Drulovic je dobar trener nisu ga trebali otpustiti nisu mu ni sansu dali kao da on moze za 3 nedelje preporodi ekipu.Ni Milinkovica nisu trebali uveo partizan u Ligu Evrope 7 miliona doneo pobedio jednom Augsburg i AZ.Jedino lose drugi u ligi a oni prema njemu kao da je bio 6.Ponavljam UPRAVA NAPOLJE!!!

  • 65-35

    22. decembar 2015 | 15:53

    Oh, tako je dirljivo da mi se suze slivaju niz butine.

  • Dexxx

    22. decembar 2015 | 12:47

    Steta sto ode..mogao je i sledece godine da pravi cirkus od kluba..bar da se smejemo))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA