Iznenadićete se kada vidite koliko je Gaskoin popio flaša džina pre nego što je završio u bolnici!

Gazu pogodila najava policije da će ispitati njegove navodno rasističke izjave

  • 4

Pol Gaskoin je ponovo "ušao u flašu".

A, kada se dohvati svog omiljenog poroka, bivši engleski fudbaler ide do kraja - dok se ne onesvesti i ne završi u bolnici kao što je to nedavno bio slučaj.

Engleski mediji navode da je nekadašnji reprezentativac "gordog albiona" za pet dana popio najmanje šest flaši džina, pre nego što je hospitalizovan.

Njegov prijatelj je engleskim medijima otkrio da je Gazu pogodila najava policije da će ispitati njegovu nedavnu šalu sa rasističkim prizvukom, na račun jednog tamnoputog zabavljača, što je bio okidač da ponovo posegne za flašom.

- Njemu ne treba mnogo da krene da pije. Gaza nije rasista i zato su ga uzemirile te optužbe. Bio je trezan devet meseci, ali onda se sve ovo desilo i samo je "skočio sa litice" - izjavio je blizak prijatelj proslavljenog fudbalera.

Gaskoina su pronašli u polusvesnom stanju u hotelskoj sobi, krvave ruke, koju je posekao o čašu. Na licu mesta mu je ukazana pomoć, potom i u bolnici, a iste večeri se vratio u hotel odakle je fanove umirio fotografijom na kojoj se vidi sa malom rasekotinom na čelu, uz komentar: "dobro sam".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA