Na predstavljanju Šaranova i Jovanovića, Iliev najavio još iznenađenja! (VIDEO)

Igrački kadar crno-belih zvanično jači za dva imena, ali to je tek početak, poručio je sportski direktor kluba

  • 16

Remont igračkog kadra Partizana je zvanično počeo!

Tamo odakle se kreće - od golmana i defanzivne linije, a to je tek početak, najavio je na promociji Bojana Šaranova i Marka Jovanovića, sportski direktor kluba Ivica Iliev.

>>> Partizan dovodi štopera kog želi i Udineze? (VIDEO)

Novinare i navijače Partizana Iliev je zaintrigirao najavama, kako je rekao, novim iznenađenjima u prelaznom roku, a sve po zamislima novog trenera Ivana Tomića.

- Tim se pravi od golmana. Kada se saopštava tim, kao što znate, kreće se od golmana. Tako smo se i mi vodili u ovoj situaciji. Vrlo brzo ćete čuti i ostala imena. Radimo vrlo brzo, i uveren sam da ćete biti iznenađeni i zadovoljni onim što vas očekuje - zagonetan je Iliev.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Naravno, usledilo je pitanje o kojim igračima je reč, ali je Iliev ostao "zakopčan".

- To vam sigurno neću danas reći, jer ne želim negativno da utičem na njihove karijere, kao ni na karijere igrača kojima tražimo zamene. Sigurno je da svaki trener ima svoju filozofiju, pa u tom smislu dovodimo adekvatan profil igrača.

>>> Rastanak u januaru: Siti vodi Živkovića iz Partizana?

Posle jesenje sezone za zaborav, u Partizanu su krenuli "punim gasom". Desile su se promene u upravi, na mestu trenera, a, evo, dešavaju se i u igračkom kadru...

- Brzi smo u radu i u razmišljanju što se tiče prelaznog roka i ovo su dva ozbiljna pojačanja koja smo, eto, na samom kraju polusezone uspeli da dogovorimo. O kvalitetima Šaranova svi dobro znamo,  ali i ljudskim. Reč je o reprezentativomi čuvaru mreže, momku koji je nekoliko puta bio pozivan u a reprezentaciju. Igrao je u velikom klubu kao Makabi Haifa, a pošto sam igrao tamo i znam kako je tamo branio. Bio je velika želja našeg novog trenera. Od mog dolaska on je važio za prvog pika. I dago mi je što njegovo ime nije izašlo u javnost, što govori o tome kakvo jedinstvo vlada u klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    23. decembar 2015 | 15:16

    Makabi Haifa veliki klub? Hahaha pa to manji klub od partizana.Doveli nekog Jovanovića anonimusa i ovog Šaranova i pričaju kao "biće još iznenađenja".Šta,ovo kao neko iznenađenje? Vauuu evo popadali smo sa stolica.

  • "UŠATI" i mali partizai

    23. decembar 2015 | 15:25

    Najavio još IZNENAĐENJA!? Cela Evropa je iznenađena i sa ova dva nova igrača, a kada dovede još tih IZNENAĐENJA promeniće se fudbalska mapa Evrope!? Večita komedija neprestaje!

  • Saki

    23. decembar 2015 | 17:19

    Velika su ovo iznanadjenja evropa je odusevljenja kako je tako jedan mali klub doveo takva imena igrace svetske klase hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA