Slavoljub Muslin preuzima Kairat

Trofejni srpski stručnjak zameniće Vladimira Vajsa na kormilu vicešampiona Kazahstana

  • 7

Slavoljub Muslin je dogovorio sve uslove sa Kairatom i postaće novi trener ovog kluba umesto Vladimira Vajsa. Sport piše da je dogovor postignut na dve godine (plus jedna).

>>> Da li je Grof Božović omiljeniji od Robija i Muslina? (VIDEO)

Bilo je nekoliko kandidata za mesto trenera vicešampiona Kazahstana, ali je presudila dobra biografija srpskog stručnjaka, kao i njegovo dugogodišnje iskustvo u Rusiji, gde je od Krasnodara stvorio moćan tim.

Kairat i njegov bogati gazda zacrtali su osvajanje titule u Kazahstanu kao glavni cilj, i želi da prekine dominaciju Astane. Pripreme počinju 10. janara, a početak nove sezone je u martu.

Podsetimo, Kairat je ovog leta izbacio Crvenu zvezdu iz Evrope već u prvom kolu, i navijačima Zvezde se dizala kosa na glavi kada god bi čuli ime ovog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    25. decembar 2015 | 07:48

    Evo prilike da ih Zvezda prođe. :-) Musline smiluj se.

  • Karma

    25. decembar 2015 | 10:47

    Smejanje zvezdinoj nesreci dovelo je do totalnog propadanja sezone -26 poraz u derbiju A PRE SVEGA ispadanje iz Evrope.Ovo je tek pocetak.Crveno beli djavo je uz vas πππ∆∆∆

  • a ha

    25. decembar 2015 | 11:24

    Zvezdaš sam,ali tek sad Zvezda ne može da prođe Kairat..ali ni jedan drugi srpski klub..Muslin je u Zvezdi od 6 trofeja osvojio 5..izuzetan trener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA