Na koji gol Zvezdi misli Ivan Tomić? (VIDEO)

Novi trener Partizana se na promociji prisetio i pogotka protiv večitog rivala

  • 21

Ivan Tomić je u Humskoj promovisan za novog trenera i odmah je izjavama uneo optimizam među navijače Partizana, sudeći po komentarima na društvenim mrežama i forumima.

>>> TOMIĆ UNOSI OPTIMIZAM U HUMSKU: Od danas, kao da smo prvi na tabeli! (FOTO)

Novi šef stručnog štaba crno-belih se tokom obraćanja medijima prisetio i pogotka koji je postigao protiv Crvene zvezde dok je opisivao kako se oseća.

- Bio sam igrač Partizana osam godina, u dva navrata, a potom i sportski direktor. Bio sam i jedan od najmlađih kapitena u istoriji kluba, imao sam sreću da dam gol u ”večitom derbiju” - rekao je Tomić.

U pitanju je pogodak koji je postigao 8. marta 1997. godine, kada je Partizan savladao Zvezdu sa čak 3:0. Tomić je postigao poslednji gol na toj utakmici u 76. minutu. Zatresao je mrežu podno južne tribine i izazvao pravu erupciju među Grobarima, a emotivno je proslavio pogledom i podignutim rukama ka nebu, a potom i zagrljajem sa saigračima.

Tomić je igrao za Partizan u dva navrata, od 1993. do 1997. godine, i od 2004. do 2007. godine, i odigrao je 8 večitih derbija, na kojima je zatresao mrežu u 106. večitom derbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Euroliga 2015

    25. decembar 2015 | 16:01

    Jedan od retkih nogometasa Partizana koji je postigao zgoditak protiv Zvezde. Grobari, Hristos se rodi, sretan Bozic!

  • Звезда

    25. decembar 2015 | 15:56

    Јак фудбалер који за 5 год.у Роми није дао ни један гол. За 4 г.у Алавешу и Сосиједаду 3. Сећа се наравно гола против једине праве институције што индиректно и признаје њеним спомињањем. У иностранству се није наиграо. Вероватно се неће ни као тренер показати јер са комшијама ни Мурињо не би помогао. А Звезда их гаси и у фудбалу и у кошарци. Претвара их у прах и пепео па је и њихова нервоза велика. Само нека се сећају, јер се гасе полако.

  • Deki

    25. decembar 2015 | 16:11

    Naše male komšije, uvek su kompleksaši...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA