FOTO-UBOD! Radonjić prošetao Beogradom u duksu Olimpijakosa!

Trener Crvene zvezde pokazuje da je specifičan čovek i van košarkaškog terena pa se tako ležerno pojavio u duksu bratskog kluba crveno-belih

  • 26
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić je specifičan na svaki način, pa čak i kad nije na košarkaškom terenu.

>>>Vasa predstavljen u Zvezdi, demantovao je Bajern!

>>> Zvezda dovela Tarensa Kinsija!

Ovoga puta u ležernoj varijanti, u donjem delu trenerke Zvezde i duksu Olimpijakosa prošetao je gradom i došao na intervju za Telegraf, koji ćete moći da pročitate u sredu 30. decembra, kada crveno-beli imaju prvi meč u Top 16 fazi Evrolige, protiv Efesa u Istanbulu.

Poznato je da su navijači Zvezde u bratskim odnosima sa navijačima Olimpijakosa kao što su i dva kluba u odličnim odnosima, pa tako i ne čudi što je Radonjić obukao crveni duks, koji izdaleka podseća na Zvezdin.

SPREMAJTE SE ZA SREDU

Opširniji intervju sa trenerom Crvene zvezde u kojem je pričao o svemu, o igračima koji se nisu snašli u klubu Skorcanitisu, Tompsonu, Mekelu, o mladima Guduriću i Rebiću, projekciji tima za narednu sezonu, o tome koji mu je omiljeni film, pročitajte u sredu na dan kada Zvezda počinje TOP 16 fazu.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA