DŽORDANOVA PORUKA KOBIJU: Brajant jedva ustao sa klupe posle dirljivih reči legende (VIDEO)

Emocije su preplavile iskusnog beka Lejkersa kada mu se video porukom obratio veliki Džordan

  • 1
Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Prošle noći se Kobi Brajant oprostio od Šarlota. Pre skoro 20 godina, Hornetsi su ga draftovali i verovatno napravili najveću grešku u istoriji NBA lige.

Tada nije bilo mesta za 13. pika na draftu, ali su ga primetili u Lejkersima. U zamenu za prava drafta na 18-godišnjaka, u suprotnom pravcu krenuo je srpski centar Vlade Divac. Tako je "crna mamba" postao prvi bek koji je iz srednje škole direktno ušao u svet najjače profesionalne lige na svetu.

>>> Kobi Brajant otkrio petorku snova protiv koje mu je bilo najteže da igra (FOTO)

Šarlot je sinoć dočekao i pobedio Lejkerse, a klub mu je priredio fantastičan doček, iako nikada nije obukao dres Hornetsa.

Pred početak meča, za Kobija je snimljena specijalna poruka, i to od velikog Majkla Džordana, NBA legende i vlasnika Hornetsa.

>>> UVEK JE HTEO DA BUDE BOLJI OD NJEGA: Brajant je 1999. godine samo jednom rečenicom šokirao Džordana! (VIDEO)

- Želim da ti čestitam na neverovatnoj karijeri. Kada smo igrali prvi put jedan protiv drugog, video sam ti u očima želju za pobedom, iako je bilo još posla pred tobom. Veoma sam srećan što imam priliku da ti pošaljem ovako poruku i kažem ti da smo ponosni na sve što si ostvario sve ove godine - počeo je Džordan svoju poruku, koja je emitovana na veliom video bimu.

- Mnogi ljudi ne znaju da su te na draftu izabrali Hornetsi, to je naša veza sa tobom. Uvek sam te gledao kao mlađeg brata, stalno smo komunicirali. Čestitam ti. Sledi novi korak u tvojoj karijeri, i uskoro ćeš shvatiti kako on izgleda. Kada je želja za takmičenjem, prilično sam siguran da si kao ja.

- Mnogo si pomogao košarci, NBA ligi. Imaš mnogo navijača širom sveta, i ja sam jedan od njih i volim da te gledam kako igraš. Jedva čekam da vidim šta ćeš dalje da radiš. Ako ti ikada zatrebam, imaš moj broj, javi se. Želim ti sve najbolje, kloni se povreda, ovo ti je poslednja sezona i zato uživaj na terenu - završio je Džordan.

Usledili su aplauz i ovacije, i Brajant je bio preplavljen emocijama. Toliko da je jedva ustao sa klupe da bi pozdravio oduševljenu publiku.

>>> Prejake reči Brajanta upućene Džordanu! Ovo su kultni dueli između njih dvojice (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA