Zašto Partizanu sada nije prioritet sazivanje Skupštine?

U Humskoj prvenstveno žele stabilnost stručno - tehničkog sektora i igračkog kadra

  • 11

Prvi čovek FK Partizan Ivan Ćurković rekao je da je glavni cilj da se klub konsoliduje na sportskom planu, pa tek onda sazove Skupština i izbor novog rukovodstva.

Posle ostavke kompletnog Upravnog odbora i predsednika Zorana Popovića na čelo Radne grupe postavljen je bivši golman i prvi čovek crno-belih Ćurković.

>>> Sami sebe postavili: Ovo su ljudi koji će voditi Partizan u narednom periodu (FOTO)

- Sazivanje Skupštine kluba u ovom trenutku nije prioritet. To ćemo učiniti kada budemo smatrali da je napravljena stabilnost i konsolidacija sportskog sektora. Statut kluba je vrlo jasan kada je procedura oko sazivanja Skupštine u pitanju. Profesor Vuletić je ekspert u toj materiji, član grupe, a i predsednik Nadzornog odbora kluba i tu neće biti ni dileme - rekao je Ćurković u intervjuu za sajt šampiona Srbije.

On je poručio da ima ideju kako bi klub trebalo da funkcioniše, ali nije želeo da otkriva strategiju.

- Prioriteti u ovom trenutku je stabilnost stručno - tehničkog sektora, igračkog kadra, jer je od vitalnog značaja za rezultate i sve što se podrazumeva na ovom planu. Njihova efikasnost i atmosfera u ekipi zavisi od našeg jedinstva i iskrene saradnje.

Ćurković je naglasio da je veoma zadovoljan što su na mesto sportskog direktora i trenera došli Ivica Iliev, odnosno Ivan Tomić, u koje ima puno poverenje.

- Drago mi je što su na tako važna mesta došli naši bivši fudbaleri, ponikli u Partizanu i koji su se ovog posla, nimalo lakog, prihvatili sa mnogo entuzijazma, vere u klub i u sebe. To me podseća na neka uspešna prošla vremena, a moja je uloga da ih podržim, kao što sam to činio u prošlosti sa njihovim kolegama, koji su dolazili na tako važne funkcije, nisu imali veliko iskustvo, a stasali su u velike stručnjake - zaključio je Ćurković.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pitagora

    29. decembar 2015 | 19:29

    Naša dva najveća kluba su stvarno "biseri"-oba rade i funkcionišu sa upravama u ostavci !! To je za Ginisa!

  • KEKEC

    29. decembar 2015 | 16:04

    Ma nosi se Ćurkoviću. Imaćemo prosek gledalaca cca 365 po utakmici. Gledaćete vi iz upravnog odbora, vaše familije, po neki član sns-a i po neki vođa sa juga. Totalni raspad sistema i kome to odgovara?

  • Nole

    29. decembar 2015 | 19:39

    Tole i Cure zajedno imaju 200 godina kao Pantelija Topalovic !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA