ARENA IMA DA GORI! Poslušajte vaterpolo himnu Srbije! (VIDEO)

Inicijativa "Šampioni srca" pokrenula je akciju snimanja himne i video spota u kom su učestvovale brojne javne ličnosti

  • 7

Red je bio i da vaterpolo dobiju svoju navijačku himnu, kao i video spot, koji je predstavljen medijima i javnosti u klubu "Ben Akiba".

Inicijativa "Šampioni srca" pokrenula je akciju snimanja himne i video spota u kome su učestvovale brojne javne ličnosti koje tim gestom žele podržati vaterpolistkinje i vaterpoliste Srbije uoči Evropskog prvenstva, koje će se održati od 10. do 23. januara 2016. u Kombank Areni.

>>> NIKAD VIĐENO U ARENI: Uskoro ćemo videti bazene umesto terena! (FOTO)

Pored podrške sportistima, ovaj spot posebno hrabri svakodnevne heroje među nama – što je sve spontano okupilo u ovom projektu pod ujedinjenim imenom Šampioni srca.

Darko Udovičić, direktor preduzeća EP Vaterpolo 2016 se zahvalio učesnicima spota i rekao je uveren da će se himna i spot dopasti kako našim vaterpolistima i vaterpolistkinjama tako i najvijačima i pozvao sve prisutne da dodju u Kombank arenu i budu deo spektakla od 10. do 23. januara.

Promociji su prisustvovali brojne javne ličnosti, proslavljeni sportisti, pevači i glumci, između ostalih Nataša Kovačević , prof.dr Zoran Krivokapić, Sajsi MS, veslači Nenad Peđik i Miloš Vasić, Niggor, Gorica Nešović, Petar Janjatović, direktor Centra za zaštitu dece, odojčadi i omladine u Zvečanskoj Zoran Milačić, predstavnici NURDOR udruženja, predstavnici Centra za socijalno preventivne aktivnosti GRiG, Ana Jovović, paraolimpijska šampionka, romski aktivista Dragan Ristić, kapitenka vaterpolo reprezentacije Srbije Dragana Ivković, Marko Stojanović Louis i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jopa

    29. decembar 2015 | 18:04

    Ciganska propaganda...neverovatno, kakve veze ima KKCZFMPDIVA sa vaterpolo reprezentacijom SRBIJE?!?!?!?!?!?!?

  • ABRE-UBRE

    29. decembar 2015 | 17:54

    Previse zvezdinih simbola u pesmi, ipak ovo je reprezentativna pesma

  • Nista licno

    29. decembar 2015 | 20:51

    Samo su kosarkasice zvezde, nije preterano nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA