PREOKRET OKO IVANIĆA: Zvezda ponudila 700.000 i veliki procenat Vojvodini!

Predstavnici kluba sa Marakane boravili su u Novom Sadu i predočili upravi Vojvodine svoju ponudu za vezistu

  • 34
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

Mirko Ivanić će i u ovom, zimskom prelaznom roku biti najtraženiji igrač, za kog će se boriti večiti rivali!

 

Partizan se ponovo prvi raspitivao sa navodnom ponudom za vezistu Vojvodine višom od milion evra, ali prema saznanjima Telegrafa, iz Crvene zvezde su se javili sa svojom ponudom.

 

Generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Blažo Raosavljević su boravili u Novom Sadu pre nego što je uhapšen predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović.

 

Upravi Voše predočeno je da bi Ivanić na "Marakanu" stigao na leto, taman kada bi Marko Grujuć napustio klub i otišao u Liverpul.

 

Zvezda bi Vojvodini, kako saznajemo, za obeštećenje dala 700.000 evra, ali uz dobar procenat koji bi novosadski klub zadržao, 30 do 50 odsto.

 

U transfer spekulacijama ističe se da Ivanić ne želi da pređe u redove večitih rivala, i da razmišlja samo o alternativama u inostranstvu.

 

Crno-beli su letos nudili 1.5 miliona, iako su mediji preneli da se radilo o cifri od dva miliona. Trenutna cena iznosi milion evra, a Ivanić je pre mesec dana produžio ugovor do 2017. godine.

 

Transferi, tračevi

 

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    30. decembar 2015 | 12:45

    zbog ovakvih ugovora i procenata smo i bili u onoj situaciji .koliko god da Ivanic vredi protiv ovoga sam bolje da dovedule taleka vidis da je ovaj protiv dolaska u neki od vecitih samo bi narusio dobru atmosferu,a iskreno mislim da bi ga dzabe kupili jer imamo dosta igraca koji su slicni ako ne i bolji od njega

  • Xman

    30. decembar 2015 | 15:55

    Ne moze budzet Partizana da se meri sa budzetom Republike Srbije.

  • IgorO

    30. decembar 2015 | 16:40

    Navijac sam Zvezde,ali mi se Ivanic mnogo dopao stavom da ne zeli u Beograd. Nadam se da ce momak pronaci angazman u inostranstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA