Zvezdini navijači sa dva usporena snimka tvrde da nije bilo penala nad Mihajlovićem (VIDEO)

Ne prestaje diskusija o situaciji iz 12. minuta 150. Večitog derbija

  • 83

Momenat iz dvanaestog minuta 150. Večitog derbija je definitivno jedan od onih o kom se najviše priča sa burnog meča u Humskoj, gde je Crvena zvezda slavila nad Partizanom 2:1.

Dok su u taboru crno-belih sigurni da je sudija Vlado Glođović morao da dosudi penal nakon duela Nemanje Mihajlovića i Marka Petkovića, na drugoj strani se ne bave ispravnošću odluke.

>>> Najbolji igrač Partizana na derbiju, o penalu: Bog sve vidi! (VIDEO)

Navijači crveno-belih su iskoristili televizijske snimke, i usporili momenat pada Mihajlovića nakon kontakta sa Petkovićem.

>>> PROCENITE: Da li je Ibanjez izveo slobodan udarac sa mesta faula? (VIDEO)

Dosta se insistira na tome da je mladi igrač crno-belih već počeo da pada u želji da iznudi penal u derbiju, koji Partizanu nije dosuđen 21 godinu.

Pogledajte još jednom snimke, pa da uskoro dočekamo i konačnu reč Sudijske komisije FSS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    28. februar 2016 | 13:23

    E sad vam je usporeno i vidite da se covek bacio pre kontakta kako te Tomicu nije sramota pokazi sad koliki je bio penal

  • Nis

    28. februar 2016 | 13:55

    Igrac zvezde nije bio u kretanju kad je doslo do kontakta, vec je bio u poziciji u kojoj je bio i pre nego da mali zavrne loptu, to nije penal nigde i nijedan sudija to ne bi smeo da svira. Dakle jos jednom skolski primer pokusaja iznudjivanja kaznenog udarca, komotno zuti karton za malog.

  • ☆☆☆

    28. februar 2016 | 13:13

    Nema šta ovde da se priča više.Snimak je objasnio sve.Jasno se vidi da je mali pokušao da bude baš on taj nad kim će biti sviran taj famozni penal.Na silu ne može,treba da ga je sramota.Za ovo je i žuti karton zaslužio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA