SVET BESNI ZBOG NAMEŠTANJA ĐOKOVIĆU: Ko je devojka u kolima sa Novakom? (FOTO) (VIDEO)

Reklo bi se savršen momenat kada je u pitanju potreba sa senzacionalizmom, ali je na kraju jedan od najčitanijih britanskih tabloida ismejan

  • 74

Novak Đoković se iz Beograda uputio kad Americi, gde će igrati na turniru Masters serije u Indijan Velsu, a nekoliko dana pre početka turnira, najbolji teniser sveta provodi u Los Anđelesu.

Najpre je Đoković bio na meču Lejkersa protiv Orlanda, a takođe je iskoristio priliku za izlazak u "gradu anđela".

Deo večeri proveo je u lokalu "The Nice Guy", i to u društvu, kako je preneo britanski "Dejli mejl", dugonoge brinete, ističući da su njih dvoje bili na večeri, a onda u kasnim satima otišli zajedno kolima.

>>> Sve o seksi glumici koja je posle jedne noći s Novakom okrenula svet naopačke (VIDEO) (FOTO)

Reklo bi se savršen momenat kada je u pitanju potreba sa senzacionalizmom, ali je na kraju jedan od najčitanijih britanskih tabloida ismejan na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia/AKM-GSI Foto: Profimedia/AKM-GSI
Foto: Profimedia/AKM-GSI Foto: Profimedia/AKM-GSI

Javili su se tviteraši iz Indije, ističući da su engleski novinari prilično neinformirsani kada nisu ni pokušali da utvrde identitet jedne od najpoznatijih glumica iz Bolivuda.

U pitanju je Dipika Padukone, koja baš ovih dana snima svoj prvi holivudski film "xXx: The Return of Xander Cage", sa poznatim američkim glumcem Vinom Dizelom. U ozbiljnoj je vezi sa glumcem Ranvirom Singom.

Padukone je sa Đokovićem i drugim teniskim zvezdama učestvovala na egzibicionom meču 2014. godine, koji je odigran u domovini glumice u okviru međunarodne teniske Premijer lige.

Takođe, 30-godišnja glumica je sa porodicom pravila društvo Novakovoj supruzi Jeleni tokom Vimbldona 2015. godine.

- Novak u "ženskom društvu". Sram vas bilo, Dejli Mejl! Ovo je potpuno neznanje. Ako je ovo "drugi najprodavaniji dnevni list u Velikoj Britaniji (po Vikipediji), stvarno se plašim kakve vesti dobija ova zemlja. Odraz uskog pogleda na sveta - jedan je od najpopularnijih tvitova u vezi sa situacijom.

A kako vi vidite ovu situaciju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ihhh

    10. mart 2016 | 09:29

    Samo da mu smeste nesto Aliii sta reci najbolji ostaje najboli Moze oni njega da mrze kolko im dusa zeli Nole je car

  • SAVA

    10. mart 2016 | 09:25

    Sve pokusavaju da Noleta izbace iz takta i da Marey dobije neku sansu i osvoji nesto. Jadni su ovi Englezi, kao neke bakice se ponasaju. Tupani

  • merima, muhar, munze

    10. mart 2016 | 14:02

    Kako ocekivati da hladnokrvni englezi oproste Noletu sva ona "ciscenja" Mareja po terenu a koga su inace prisvojili od komsija Skota i Noletovo odbijanje njihovog pasosa i drzavljanstva.....moraju nekako da mu se revansiraju za njegovu "drskost" na njihovu "velikodusnost".BRAVO NOLE SAMO NASTAVI TAKO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA