Švajni izdao Nemačku zbog Ane Ivanović! (FOTO)

Zbog povrede nije mogao da igra za ekipu Joakima Leva, ali je nije ni gledao u derbiju protiv Engleske, jer je u tom trenutku bio na meču svoje devojke

  • 11

Ana Ivanović je poražena od Timee Baščinski sa 2:0 u setovima u 3. kolu Majamija, a nije joj pomogla ni podrška verenika Bastijana Švajštajgera.

 

On se povredio pred reprezentativnu pauzu i nije mogao da se stavi na raspolaganje treneru Joakimu Levu. Zato se, brže bolje, zaputio ka Majamiju, kako bi gledao svoju devojku Anu Ivanović.

 

>>> Švajni krišom gledao Anu u Dubaiju (FOTO)

 

Međutim, ona je pružila slabiju partiju i nije uspela da prođe u narednu rundu. Ipak, sigurno da će je utešiti kada vidi koliko je njen verenik voli i koliko je sreman da se žrtvuje za nju.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Ne samo da je prešao pola sveta da bi je gledao, već se odrekao i mogućnosti da uživo gleda svoju reprezentaciju u duelu protiv najvećih rivala - Engleza.

 

Panceri su poraženi sa 3:2 u klasiku, a iako je Švajni tvitovao o tome pred meč, nije mogao da ga gleda, osim na telefonu, pošto je tada bio na tribinama stadiona u Ki Biskejnu.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bura_m

    27. mart 2016 | 15:06

    Casu meda jost niko ne popi sto je casom zuci ne zagrci.citat velikog Srpskog pjesnika i Vladike Crne Gore Petrovic P. Njegos

  • Pax

    27. mart 2016 | 14:50

    Ana je princeza i vredna je toga

  • Steamroller

    27. mart 2016 | 14:45

    Svajni Srbine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA