ŠOK ZA MMA SVET: Mekgregor izbačen sa UFC 200, neće biti revanša sa Diazom!

UFC je na svom sajtu objavio zvaničnu informaciju da je Irac suspendovan zbog odbijanja da dođe na promociju borbe protiv Nejta Diaza

  • 3

Izgleda da tvit Konora Mekgregora da mlad ide u penziju nije bila šala. To je indirektno potvrđeno od strane UFC-a i predsednika ove organizacije Dana Vajta, koji ga je momentalno diskvalifikovao sa UFC 200, koji bi trebalo da obori sve rekorde gledanosti i zarade.

Podsetimo, na tom događaju zakazanom za 9. jul Mekgregor je trebalo da se bori u revanšu protiv Nejta Diaza, nakon što mu je Amerikanac na UFC 196 zadao prvi poraz u UFC karijeri davljenjem u drugoj rundi.

Vajt je potvrdio da je Mekgregor suspendovan sa ove borbe jer je odbio da putuje u Las Vegas na konferenciju i promociju borbe. Na sajtu UFC-a navodi se da čelnici ove organizacije rade na tome da što pre pronađu novu glavnu borbu za UFC 200 nakon suspendovanja Irca.

Mnogi su zbunjeni iznenadnom porukom Mekgregora koji je kao grom iz vedra neba objavio da se povlači iz UFC-a, iako to ničim nije bilo nagoveštavano. Naprotiv, zarađivao je maksimalno, dobio je priliku za revanš i onda odjednom - penzija.

Posle odbijanja dolaska u Las Vegas i zvaničnog izbacivanja sa UFC 200 i oni koji su mislili da je ovo šala ili marketinški trik ozbiljno su se zapitali.

Kako vi komentarišete ovu situaciju i verujete li da se Mekgregor zaista povlači ili je u pitanju trik UFC-a i samog Irca u cilju veće zarade?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA