ZVEZDA SNIMILA NOVOG ŠTOPERA: Mitrović na meti crveno-belih!

U pitanju je defanzivac turskog Mersina, inače momak rođen u Prokuplju

  • 5

Licitacija oko dolazaka kvalitetnih štopera u Crvenu zvezdu uveliko traje, a poslednje ime koje je isplivalo jeste Milan Mitrović.

 

U pitanju je 28-godišnji defanzivac Mersina koji je u Srbiji branio boje Zemuna i Rada.

 

Kako Sport prenosi, Mitroviću na leto ističe ugovor sa klubom koji je ispao iz Super Ligi. Nedavno je odradio sjajan posao protiv Fenerbahčea, a na 97 mečeva postigao je šest golova.

 

Isti list navodi da je Zvezda navodno odustala oko aganžovanja Marka Simića iz Kajzerija. Štoper Crne Gore se ne uklapa u sistem Grofa Božovića.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DOBRO OBAVEŠTEN

    20. april 2016 | 23:59

    Milan Mitrović je možda i ispod proseka.Verovatno bi za 3-4 godine,koliko već igra u Turskoj,zavredio pažnju Fenera,Galate,Bešiktaša ili Trabzona da ima vrhunski kvalitet.To je verovatno prilika da se "opere" nešto novca.Što se tiče Marka Simića,on bi bio pojačanje kada znam ko igra štopere u Zvezdi,medjutim,problem nije koncepcija u koju se Simić ne uklapa,nego je dečko ostrašćeni grobar i ne postoji ni promil da on pristane da igra u Zvezdi.Terza ne naziva stvari pravim imenima,kao i obično...Sve ovo može da se proveri...

  • !!!!

    20. april 2016 | 23:55

    i sad treba neki no name da dodje u zvezdu zato sto je iz prokuplja a igrao je pitaj boga gde i koliko? Ko li ce od ovoga da se opari?

  • Kralj-cv

    21. april 2016 | 12:32

    Pustite doktora Terzu da radi svoj posao. Sada ce da vidite koliko ima glodara na vestima o Zvezdi,po minusima. Čak se i potpisuju kao zvezdaši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA