TERZIĆ: FSS želi rat sa Zvezdom, ne daju nam da proslavimo titulu sa navijačima!

Ubrzo nakon odluke Disciplinske komisije FSS, oglasio se i generalni direktor crveno-belih

  • 42

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je sramotna odluka Disciplinske komisije FSS da kazni crveno-bele sa tri utakmice bez publike na svom stadionu i tako onemogući proslavu titule.

- Očigledno je da FSS želi rat sa Crvenom zvezdom. Tu konkretno mislim na Disciplinsku komisiju, čiji ljudi su marionete. Očigledno je da ne žele dobro Zvezdi, jer njihova namera pokazuje da hoće da onemoguće proslavu na našem stadionu. Odluka je sramotna - rekao je Terzić Tanjugu.

Crveno-beli do kraja sezone neće imati pomoć navijača zbog incidenata na 151. večitom derbiju, a ujedno će morati da plate 800.000 dinara.

- Zna se kolika je odgovornost Crvene zvezde u derbiju. Ovakav tretman Zvezda ima godinama unazad. Ne znam još da li ćemo se žaliti, sutra ćemo zakazali sednicu Upravnog odbora i zauzeti stav - poručio je Terzić.

Foto: Tanjug/Boki Foto: Tanjug/Boki

Prema njegovim rečima, mnogima smetaju dobri rezultati i moćna Crvena Zvezda, koja ide putem oporavka i povratka na staze stare slave.

- Ovakve udare očekujemo i u narednom periodu, ali ćemo ih izdržati i na kraju biti pobednik - zaključio je generalni direktor crveno-belih.

Disciplinska komisija FSS, zbog incidenata na 151. večitom derbiju, kaznila je Crvenu zvezdu sa tri meča bez publike na domaćem terenu i novčano 800.000 dinara, a Partizan sa dva meča bez navijača u gostima i 500.000 dinara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gregor

    26. april 2016 | 18:54

    Dobra mi kazna za Partizan,pa oni nemaju publiku ni na domaćem a kamoli na gostujućem!

  • SASA

    26. april 2016 | 18:48

    OVO JE SRAMOTA STA NAMRADE OVI decki i njihov MALI N.K.partizan,GODINAMA ISTA REZIJA I MI NASEDAMODOKLE BRE VISE?KRAJNJE JE VREME DA IM SE SUPROTSTAVIMO ILI DA NAPUSTIMO OVU NJIHOVU LIGU.NJIMA JE SVE DOPUSTENO A IMA IH SAKA JADA

  • sasa

    26. april 2016 | 18:53

    HA,HA,HA,HAAAAAAAAA A MALI KLUB ,partizan, KAZZZZZNILI SU ZABRANOM VODJENJA NAVIJACA KOJE I NEMAJU,MALO RODBINA I TO JE TO.HA,HA,HA,HAAAAA,OPET TOLE I BJEKA MULJAJU ALI KASNO DECKI.HA,HA,HA,HAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA