≫ 

Ovča slavi Portugaliju: Javio nam se Milan koji je pre mesec dana uplatio pare na Ronalda i ekipu

Da li je ovim pokazao klasu i sebe promovisao u najboljeg kladioničara Srbije?

  • 6

Ovča slavi Portugaliju.

Malo posle Pančevačkog mosta, večeras se pije i slavi znanje jednog Milana (koji se najpre predstavio kao Mića).

Čovek koji 10. juna oseti da će Portugalija biti prvak Evrope nije običan čovek, kladioničar. Ozbiljan je to lik, kojem nije bio problem da nam se javi, predstavi kao pasionirani ljubitelj specijala u kladionicama i podeli lepo iskustvo.

Nije hteo da podeli svoju fotografiju sa nama, ali kada je rekao da je uhvatio ono za šta bi ga mnogi, da su znali tada šta je igrao, odmah proglasili ludim, morali smo da tražimo dokaz. Bar tiket na uvid.

I dobili smo. Evo ga ispod. Uplatio je pre mesec dana 300 dinara na kvotu 30 koliko je u jednoj beogradskoj kladionici iznosila ponuda za igru "Portugalija prvak Evrope" i bum, mesec dana kasnije, ne razmišlja o gajbama piva za naredne dane. Devet somića dobitka, što bi se reklo.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Kasnije je objasnio kako je do čarobne igre došlo.

- Samo sam video da je odlična kvota. Jedine dve reprezentacije na koje je vredelo igrati su Portugalija (kvota 30) i Italija (kvota 20).

- Baš me bolela patka da igran na Francuze 4,70 kvotu ili Nemce (4,90), jer bi tu morao da dam 1000 dinara - mudro i taktično odgovara Milan u inbox Telegraf sporta, verovatno nimalo svestan da je možda dao krucijalni savet za nove naraštaje u srpskim kladionicama.

Mislili smo da je bilo nešto i do simpatija prema Fernandu Santosu, selektoru Portugalaca, koji stajlingom i ispijenim licem deluje kao da je pobegao iz nekog objekta sličnog kladionici, neposredno pred šampionat u Francuskoj, kad ono...

- Ma, radio sam ja na projektu jednom vezanim za EURO, pa sam tu upoznao snagu Portugalije - posle ovoga smo već osetili da bi Milan da se zaje*ava dalje, pa smo uz najavu nekog pića narednih dana i pozdrave, završili prepisku.

Kad podvučemo crtu, mudri Milan je zadao lekciju svima nama koji mislimo da znamo nešto sa listićima i kvotama (zato se pesma ispod ne odnosi na njega).

Budi kao Mića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojke kraljevo

    11. jul 2016 | 22:06

    moj jedan prijatelj, tacnije poznanik, igrao 9.juna da ce finale biti Francuska Portugal, uzeo 23 soma.. e i to je umece.. cestitke za Milana..

  • Lošmi

    12. jul 2016 | 14:49

    Moj drugar Dejan zvani Dexi iz Novog Beograda je stavio 1000 din na Portugal i dobio 30000. Ovaj vas je žasu...

  • 4k4Dex

    12. jul 2016 | 09:57

    Amateri...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA