≫ 

Ovako su Kenguri videli poraz od Srbije: Šta se, dođavola, to desilo? Jesmo li pili koktele umesto vode?

I dalje ne mogu da veruju šta im se dogodilo

  • 30

Košarkaši Srbije nisu samo pobedili Australiju! Demolirali su je u polufinalu Olimpijskih igara, te otuda i ne čudi veliko ''JAO'' u naslovu australijskih medija.

Većina i dalje ne može da veruje da je njihov nacionalni tim doživeo ovakav debakl i da se neće boriti sa Amerikancima za zlato. A nikome nije jasno kako.

>>> SVE OTKAZUJTE ZA NEDELJU: Idealan termin finala sa Drim timom!

Pogotovo australijskom ''Hafington Postu'' koji je izveštaj počeo originalnim pitanjem.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Šta se, dođavola, to dogodilo? Da li nam je neko u flašice za vodu sipao brazilski koktel kajperinju?

>>> Stefan i Bogdan izludeli Australiju: Kakva alej-up dominacija od akcije Srbije! (VIDEO)

U daljem tekstu navode da je ovo potpuno razočarenje i da se košarkaški tim stopio sa ostalim kolektivnim sportovima koji su doživeli debakl.

S druge strane, pojedini američki mediji javljaju da ''drim tim'' nikako ne sme da bude nezadovoljan protivnikom i da je prolaz Srbije u finale veliko iznenađenje.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DSt

    20. avgust 2016 | 08:46

    Veliko iznenadjenje ??? Kada se kosarka igrala na kalemgdanu, vi jos niste ni bobili sve imdijance da napravili vasu genocidnu drzavu gde nacija ne postoji! Drugo da vam igraci nisu dobigovani sto je uopste poznato jer jedino vasim divnim sportistima ne moze da se sprovodi kontrola bas me zanima dokle bi stigli !

  • Milos

    20. avgust 2016 | 11:27

    O Bože, pre utakmice gledam FIBA sajt, a u komentarima kenguri prozivaju i pisu kako ce nas razvaliti..kao uspeli jednom, ponovo ce..i jos po kladionicarskim kvotama bili favoriti...Zar je neko stvarno mislio da ce oni proci? Ja verujem u nase kosarkase kao i u vaterpoliste, a to je da se uvek vracaju sa nekom medaljom...orlovi spremite se za finale, ameri su ameri, ali uz malo srece videli ste sta je bilo proslu utakmicu...samo hrabro i napred..pa sta bude, bice..sampioni!!-

  • ☆☆☆

    20. avgust 2016 | 09:05

    Molim? Hahahah pa jedan od razloga njijovog poraza je i neupućenost u ovaj sport.Ako je Srbija u finalu iznenađenje onda vi ovaj sport ne poznajete.Mi smo za vas košarkaški vanzemaljci i trenutno i kroz istoriju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA