≫ 

Drama Kataijevog transfera: Kako je jedno dugme na tastaturi donelo slavlje na Marakani (VIDEO)

Malo je falilo da vezista, ipak, ne završi u Španiji

  • 1

Poznato je da je Aleksandar Katai napustio Crvenu zvezdu i prešao u Alaves, da je dogovor pao u 23.49, a potpis u 23.59...Međutim, malo ko je znao da se na Marakani odvijala prava drama zbog roka koji je isticao.

Sat je otkucao ponoć, činilo se da papiri nisu stigli na vreme u FS Španije, a onda je jedan klik na F5 i revrešovanje stranice Saveza izmamilo osmehe i slavlje.

>>> Katai mogao da donese veći novac Zvezdi, ali fudbaler nije želeo u Rusiju ili Tursku!

>>> Detalji Kataijevog ugovora: Koliko novca ide Zvezdi i šta još dobija uz to?

- Nisam pojma imao kako sve to ide poslednjeg dana prelaznog roka. Prvi put, kada sam išao u Olimpijakos, samo su mi rekli: ''Spakuj kofere, sutra letiš u Atinu''. Nisam znao kako ide kad je poslednji dan, nisam znao za taj program, da to sve mora da se ubaci u isto vreme, da se poklopi... Čudno je bilo jako. Sećam se samo da mi je Miljan (Milošević, porptarol kluba) rekao: ''Hajde refrešuj to da vidimo da li smo uspeli ili ne''. I uspeli smo - rekao je Katai za Zvezda TV i nastavio:

- Sa jedne strane mi je teško što sam napustio Crvenu zvezdu, a sa druge svi mi igrači imamo ambicije da odemo na nešto bolje. Kad kažem bolje - Primera je jedna od najjačih liga na svetu. I svi želimo da se oprobamo tamo, pa mi je drago što ću, bar se nadam, igrati sa ekipama kakve su Barsa, Real, Atletiko, Sevilja, Valensija...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA