Ivana Španović pozvala decu: Dođite da se družimo na Terazijama!

Moram priznati da se pored takmičenja, najviše radujem druženju sa najmlađima, oni su za mene izvor najpozitivnije energije, rekla je srpska atletičarka

  • 1

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović za kraj njene najuspešnije sezone nastupiće na takmičenju u Beogradu, koji se organizuje u sklopu promocije Evropskog prvenstva u dvorani naredne godine.

>>> Ivana Španović je novinaru u Zagrebu dala izjavu koja će oduševiti i Srbe i Hrvate!

Pored Ivane, na zaletištu ćemo imati prilike da vidimo i dve osvajačice evropskih odličja: Jasmin Sojers iz Velike Britanije koja se u Amsterdamu okitila srebrnom medaljom, kao i Šveđanku Eriku Jarder bronzanu devojku iz Geteborga 2013.godine. Priliku da nastupaju sa velikim imenima starog kontinenta dobile su i mlade nade skoka udalj Srbije: Marija Milutinović i Sara Lukić.

- Nastup pred domaćom publikom uvek je prepun emocija i presrećna sam što imam priliku da na ovaj način završim za mene najuspešniju sezonu.

- Nadam se da će moja konkurencija imati prilike da uživa u čarima Beograda, ali moram priznati da se pored takmičenja, najviše radujem druženju sa najmlađima, oni su za mene izvor najpozitivnije energije. I zato i ovom prilikom pozivam mališane da nedelju provedemo zajedno na Terazijama u jednom lepom druženju – izjavila je Španovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA