≫ 

Vilander se obratio Srbiji: Znam da ćete me mrzeti zbog ovoga što ću da vam kažem (VIDEO)

Gospodin "mrzim Novaka Đokovića" ima nešto novo da nam poruči

  • 87

Možete samo jednom pogađate koga Mats Vilander favorizuje pred finale Ju-Es Opena.

>>> Đoković i Vilander oči u oči: Postavio mu je nezgodno pitanje, ali je Novak sjajno odgovorio (VIDEO)

Trenutan odgovor je Sten Vavrinka, jer za Šveđanina opcija "pobeda Novaka Đokovića" ne postoji "na mapi" u prognozama mečeva u kojima igra Srbin.

Šveđanin, bivši Grend slem šampion, otišao je korak dalje u demostraciji omalovažavanja najboljeg tenisera na svetu, što mu je, skoro pa se može primetiti, postalo duševna hrana.

>>> Vilander se opet izblamirao prognozom pred Novakov meč!

U razgovoru sa Barbarom Šet, u emisiji "Gem, Set & Mats", Vilander je najpre prokomentarisao Đokovićevu izjavu koju je dao upravo njemu, a onda i dao svoj sud o tome ko će biti novi šampion Njujorka.

- Sten i Novak su igrali fenomenalne mečeve u prošlosti i nisam sto posto siguran kako se Novak sada oseća. Rekao je da ima još mesta za napredak. Pa ako ćeš da igraš protiv Vavrinke koji je odigrao dva sjajna meča, moraš da preko noći napreduješ, jer Vavrinka igra sjajno. Mislim da će Vavrinka dobiti u četiri ili pet setova. Znam da me čitava Srbija neće voleti zbog ovog što govorim, ali to je samo ono što ja mislim - rekao je Vilander uz osmeh najvećeg zadovoljstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    11. septembar 2016 | 13:15

    Novak je ponos Srbije i kad pobedjuje i kad gubi, a ti crkni od zlobe i pakosti

  • djoz

    11. septembar 2016 | 14:54

    Ti kao prvo uopšte nisi bitan da bi te bilo ko u Srbiji mrzeo, znači, ne mogu ja da mrzim nebitnu osobu poput tebe, koja za mene ne postoji, nema je na mojoj mapi, ne postoji.

  • ☆☆☆

    11. septembar 2016 | 12:30

    Ma koga briga šta on govori,ali ja njega ne kapiram kako njemu nije neprijatno.Ili namerno to radi da nas sprda.Ti da nikada najboljeg na svetu ne vidiš kao favorita za pobedu je samo po njega blam.Koja je tu logika? Ili ide na to stalno ću da govorim kako će broj 1 da izgubi.I onda kad se to dogodi onda ispadne eto kako sam znao,jer ja sam vrhunski stručnjak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA