≫ 

Imali su siguran remi, ali odlučili su da idu na pobedu! Tada je usledila reakcija koja se retko viđa!

Rezultat je bio 34:33, a imali su siguran poen iz šuta, ali oni odlučuju nešto sasvim drugačije

  • 1

Najluđi meč prvog vikenda NFL lige odigran je u Nju Orleansu gde su Sveci do;ekali Rajderse iz Ouklenda.

>>> UZBUDLJIV PRVI VIKEND NFL-a! Džajantsi slavili u trileru protiv Kaubojsa!

Prava drama odigrala se na kraju meča. Nju Orleans je vodio sa 34:27, u poslednjem minutu i pobeda je bila već viđena, a onda se desilo nešto što se nikada ne dešava u NFL ligi.

Ekipa Rajdersa je najpre ostvarila tač daun za 34:33 i imala je priliku da pretvaranjem iz šuta (koje donosi jedan poen) izjednači na 34:34 i ode u produžetke. Ostalo je 47 sekundi do kraja.

Međutim, trener Ouklenda Džek Del Rio povlači nesvakidašnji i najluđi potez možda i u istoriji. Odlučuje da ekipa ide na ponovni napad čiji pogodak donosi dva poena.

Ovaj potez je neočekivan za svakog ljubitelja NFL u Americi i ne radi se nikada, osim u finalu u borbi za titulu! Pa čak ni tada.

Jer ovo prvi je meč sezone i ekipa ima siguran remi, a u slučaju poraza može da sebi oteža situaciju, jer se igra samo 16 utakmica regularnog dela.

Ali, oni su uradili to! Set Roberts je dodao do Dereka Kara dodavanje od 10 jardi, a Kar je prosledio do Majkla Krebrtria koji je izveo pretvaranje za dva poena.

Ostvarili su neverovatnu pobedu na startu sezone u prvoj utakmici gde se igra na sigurno i bolje je ostvariti siguran remi nego rizikovati poraz.

Pogledajte sve Tač daune prvog vikenda NFL lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA