Teodosić: Kad zažmurim, imam samo jednu želju

Srpski plej u Grčkoj otkrio šta će ga najviše motivisati u narednoj sezoni

  • 1
Miloš Teodosić Foto: Tanjug/AP

Srpski plejmejker Miloš Teodosić posle još jednog bajkovitog reprezentativnog leta, posvetio se obavezama u CSKA. 

>>> Teo nastavio gde je stao Riju: Miloš veliki utišao crno-beli deo Soluna!

Moskovljani su nedavno bili gosti u Grčkoj gde su odigrali dve prijateljske utakmice i pobedili solunske timove PAOK i Aris. Lokalni novinari iskoristili su priliku da razgovaraju sa našim košarkašem koji im je tom prilikom otkrio šta najviše želi u sezoni u kojoj će "armejci" braniti titulu prvaka Evrope.

Na konkretno pitanje, koji je sledeći cilj CSKA, ali i njegov lični, Miloš je dao slikovit odgovor.

- Kada zatvorim oči, vidim samo jednu stvar: odbranu titule u Evroligi. To je moj san i nema mnogo onih koji su ga ostvarili.

Teodosić je Grcima približio njegov odnos sa trenerom Dimitrisom Itudisom.

- Itudis mi je rekao da ga slušam i da ćemo samo tako osvojiti Evroligu. Imao sam poverenja u njega i bio je u pravu! Sada mi je teško da mu bilo šta obećam, ali ono što mogu da kažem je da ću uraditi sve što bude tražio od mene ove sezone.

CSKA se prethodne sezone konačno popeo na krov Evrope posle dugog niza sušnih sezona i bolnih poraza na završnim turnirima.

- Istina je da je sada pritisak na nama pošto smo osvojili takmičenje. Svesni smo da moramo još jače da radimo da bismo opet stigli do vrha. Naša misija će ove sezone definitivno biti teža, jer su konkurenti izuzetno motivisani da se dokopaju fajnal-fora Evrolige. Svi žele trofej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA