≫ 

BOŽINOV: Dao bih platu da osetim slast pobede nad Zvezdom! Ako Marko kaže da šutiram penal, ja ću da šutnem (VIDEO)

Napadač crno-belih govorio o predstojećem večitom derbiju protiv Crvene zvezde

  • 31

U susret 152. večitom derbiju, koji se igra u Humskoj u subotu, čelnici Partizana organizovali su druženje sa medijima gde su gosti bili prvotimci crno-belih Valeri Božinov i Leonardo de Souza.

Njih dvojica su se tokom prethodnih nekoliko utakmica pokazali kao odličan tandem, a zanimljivo jedna od tema bio je i nedosuđen penal za crno-bele u večitom derbiju još od 1995. godine.

Ukoliko ga bude, Božinov neće bežati od odgovornosti.

- Ako Marko Nikolić kaže: ''Božo, moraš da šutneš penal'', a onda će Boža da ga šutne, jer nikad nije bežao od odgovornosti. Znam za podatak da Partizanu nije dugo sviran penal i ne bih da mnogo pričamo na tu temu, jer bismo tako samo nepotrebno stvorili pritisak. A to nije u redu. Ipak nas čeka najveća utakmica ovdašnjeg fudbala, svi bi primereno trebalo da pričamo o njoj. Fokusiran sam samo  na igru Partizana, na to kako da pobedimo - rekao je Božinov i dodao:

Foto: partizanrs Foto: partizanrs

- Dao bih celu svoju mesečnu platu samo da pobedimo u derbiju! Odigrao sam ih tri dosad i još nisam osetio slast pobede nad Zvezdom. Zato je to glavni cilj pred naš prvi ovosezonski okršaj. Verujte mi, uopšte ne razmišljam o tome da li ću dati gol ili neću, kako ću ga proslaviti. Nama je samo bitno da trijumfujemo i da usrećimo navijače koji su uvek uz nas.

Leonardo je otkrio da se u beogradu druži sa napadačem Zvezde Ugom Vieirom.

- Dosta Zvezdinih igrača znam iz vremena dok sam igrao za Anži u Rusiji. Na primer, Donalda, Kangu, Vijeiru. Sa Ugom sam nastavio da se družim i u Beogradu. Često pijemo kafu i idemo na zajedničke ručkove, večere. Ove sedmice, ipak, nema druženja. Nema ni priče. Možda tek od ponedeljka, kad prođe derbi - jasan je bio Brazilac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA