Napad na Lohtija! Dvojica muškaraca prekinula nastup američkog plivača u popularnoj emisiji (VIDEO)

Moglo je da bude mnogo opasnije nego što je bilo

  • 0

Rajan Lohti, američki plivač koji se obrukao u Riju tokom Olimpijskih igara zbog lažnih optužbi za pljačku, našao se u centru novog skandala, i to u svojoj zemlji.

>>>Lažova Lohtija stigla žestoka kazna

Lohti je učestvovao u emisiji "Ples sa zvezdama", međutim nisu baš svi bili srećni što se ne tako dugo posle incidenta koji je izazvao u Brazilu, pojavio veseo i spreman za zabavu.

Naime, neposredno posle tačke koju je izveo sa svojom partnerkom, dva nepoznata muškarca utrčala su na podijum i prekinuli emisiju obučeni u majice sa "anti-lohti" banerom sa očiglednom namerom da mu upropaste nastup pred kamerama.

Sreća po Lohtija, dvojica starijih muškaraca nisu ga fizički napala, već su samo vikala, a nije dugo trebalo obezbeđenju da ih sa

U pitanju su 48 - godišnji Sem Sododeh i osam godina mlađi Barzin Soroudi.

- Mnoge stvari mi prolaze kroz glavu sada. Osećam se malo povređeno, ali sam došao ovde. Želeo sam da uradim nešto za šta sam potpuno siguran da sam sposoban - rekao je Lohti neposredno posle tačke, a nedugo pre nego šti su dva uljeza na kratko poremetila program.

Podsetimo, američki plivač je u Riju digao uzbunu da je napadnut i opljačkan jedne večeri, a ispostavilo se da je lagao i da je zapravo on, sa svojim drugovima iz reprezentacije, vandalizovao jednu pumpu, pa je morao da se izvinjava.

Zbog takvog ponašanja, ne samo da su ga napustili glavni sponzori, nego ga je i Američka plivačka federacija suspendovala na 10 meseci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA