Navijači Zvezde ovo nisu znali o Supiću: Terzić otkrio zašto ga je Grof stavio na gol (VIDEO)

Iskusni čuvar mreže je s razlogom dobio priliku protiv Bačke koju je, doduše, odlično iskoristio

  • 20

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je dao opširan intervju za portal Redstarbelgrade.info, u kom je govorio o celokupnoj situaciji u klubu.

Nakon što je otkrio kolika je otkupna klauzula Pabla Mučea, Terzić se dotakao i njegove plate. Naravno, kroz objašnjenje zašto je Argentinac došao u klub

- Nismo imali nijedan razlog da ga ne dovedemo, kada se sve stavi na papir. I ako promašimo, promašili smo za njegovu platu koja iznosi 400.000 evra. Ali, zašto ne probati uložiti 400.000 evra ako te ovde čeka 16 miliona (ulazak u LŠ)? To su minimalne investicije u odnosu na dobit koji smo mogli da ostvarimo - rekao je Terzić, a potom još jednom pomenuo odakle novac za plate stranaca:

- Niko sa strane nije obezbedio novac za dovođenje pojačanja. Nismo digli kredit od tri miliona na primer, što mi je i te kako žao što nismo, već smo dogovorili transfer Ibanjeza u Trabzon za 1.4 miliona evra. I od toga smo isplatili sve tri stranca, odnosno njihove plate. Takvom politikom ćemo stabilizovati Zvezdu. Otišao je Ibanjez sa 28 godina, a došli su mlađi Ruiz i Kanga na kojima ćemo zaraditi milione.

Mnoge je interesovalo zašto je Nemanja Supić dobio šansu da brani umesto Filipa Manojlovića protiv Bačke.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Filip Manojlović se sigurno braniti, zato je i vraćen sa pozajmice. Očekivao sam ga i protiv Bačke, ali mi je Grof Božović pred meč rekao: ''Supić je godinu i po dana tu sa mnom. Najpozitivniji je lik za svlačionicu. Da ga poželiš za tim, za atmosferu. Hoću protiv Bačke da mu se odužim za sve'' - rekao je Terzić koji se ne slaže sa konstatacijom da je Zvezda potrošila resurse iz svoje škole:

- Mali Račić će biti igrač nivoa Marka Grujića. Njega ćemo isforsirati i spremni smo na njegove greške. Tu su Ilić, Adžić i Joveljić koji bi igrao pre Sikimića i Orlandića da nije zaradio mononukleozu. takođe, rekao sam Draganu Mladenoviću da dovodi u omladince sve što valja, bez obzira koliko košta.

Kompletan intervju možete pogledati u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    14. septembar 2016 | 11:36

    Terza, mogu da te pljuju koliko hoće, ali činjenica je da jedino ti nisi pobegao iz Zvezde.....izguraj to sa mladim igračima....podrška!

  • Voip

    14. septembar 2016 | 12:31

    Dobro a šta je sa Vučićevićem ako ne može Joveljić?

  • Ja

    14. septembar 2016 | 13:51

    Kaze Mladenovicu, dovodi sve sto valja, ma koliko kostalo, sve ono sto je iza juga odradjeno to je mladenovic platio, da nije njega zvezda vervotna ne bi ni prosla ono uefino za stadion... Terza Madjijooo ne laziii bar nas zvezdaseee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA