Igrači Junajteda ispunili želju čoveku na samrti: Čim su izašli iz sobe, on je preminuo (FOTO)

Sjajan gest četvorice fudbalera Murinjovog tima

  • 10

Samo pola sata trebalo je fudbalerima Mančester junajteda da se odazovu na apel putem Fejsbuka kako bi uslišili želju dekice na samrti.

Markus Rašford, Džesi Lingard, Ešli Jang i Timoti Fosu - Mensah su posetili Pedija Lovlera u bolnici gde je ovaj čekao svoje poslednje dane. Bolest je, nažalost, bila neizlečiva.

- Deda je bio veliki navijač Junajteda i poslednja želja mu je bila da upozna neke od fudbalera. Uputila sam apel putem Fejsbuka i nisma mogla da verujem da su tako brzo došli. samo 45 minuta pošto su izašli iz dedine sobe, on je preminuo. Kao da se borio samo da poživi dok su oni tu - rekla je Pedijeva unuka.

Njegova žena se zahvalila fudbalerima Junajteda koji su ispunili poslednji želju njenog muža koji je, prema njenim rečima, bio presrećan kada su mu rekli da momci dolaze.

Kako San navodi, Pedi je bio veliki navijač Junajteda preko 50 godina i omiljeni fudbaleri su mu bili Džordž Best i Rajan Gigs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Li

    15. septembar 2016 | 08:49

    Tako to rade veliki klubovi. A mali ni o svojim legendama ne vode racuna.

  • Dorcolski

    15. septembar 2016 | 10:19

    Umro covek kada je video cetiri crnca u Mancesteru...

  • Mile Tranzicija

    15. septembar 2016 | 13:40

    Ibra nije sigurno moga kao sto nije mogao ni dečaku Hajrudinu da izađe u susret..samim tim pokazuje svoju veličinu..tesko je nekada biti plemenit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA