RISTIĆ: Prepao sam se da Mažić nije svirao penal, iako faul nije ni postojao!

Zamenik kapitena crveno-beli smatra da prekršaj uopšte nije postojao

  • 9

Mihailo Ristić je bio jedna od retkih fudbalera koji su ostavili dobar utisak na 152. večitom derbiju.

Međutim, centimetir su ga delili da u neku ruku obeleži meč sa Partizanom već na početku utakmice. Start na ivici 16 metara, za koji su mnogi mislili da je penal.

- To nema veze sa faulom, ali naravno da sam se prepao kada sam video da je Mažić svirao. Laknulo mi je što na kraju nije bilo u 16 metara - rekao je Ristić posle meča i nastavio:

>>> Grobari pokušali preko Severa da uđu na stadion, a onda im je desetak Delija objasnilo pravi put! (VIDEO)

>>> PARTIZAN SRUŠIO ZVEZDU! Magičan volej Leonarda odlučio 152. večiti derbi! (VIDEO) (FOTO)

- Dva potpuno različita poluvremena. Mi smo kontrolisali igru u prvom, oni u drugom poluvremenu. Dali su gol u 90. minutu...Šta da se radi. Nismo zaslužili da padnemo u odlučujućem trenutku ali znamo da smo krivi jer nismo stvorili dovoljno šansi kao na prethodnom derbiju.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Njegov kolega iz odbrane,Aleksandar Luković, prvi put u karijeri je izgubio derbi. Nije ništa mogao da učini u 89. minutu kada je Leonardo dao gol.

- Bili su uporniji i zasluženo su pobedili. Bili su bolji za taj jedan gol ali verujem da smo mi mogli i morali bolje. Nije prijatno, izgubili smo ali i to je fudbal. Derbi je posebna utakmica u kojoj nema favorita i sigurno ne bi bilo nezasluženo da smo i mi slavili. Nikako nismo planirali da se branimo, a gol je posledica serije grešaka i pada koncentracije - jasan je bio Luković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    17. septembar 2016 | 22:01

    Momak ajde sto si na utakmici odsutan ali sta ti je sad sa glavom faul si napravio kao tele najvece kasnio si u klizecem i imao srece da nije bilo malo samo blize i penal ko kuca

  • GROBARČINA

    17. septembar 2016 | 22:06

    Pa o kom ti derbiju pričaš kad vi niste imali ni jednu šansu u prvom poluvremenu,PARTIZAN je bio bolji CEO meč,I ono je bio faul,ne možeš ti njega da pokosiš ili mu polomiš nogu I da kažeš da nije faul,trebalo je da bude Penal I da dobiješ direktan crveni

  • Dragan Srpsko Sarajevo

    17. septembar 2016 | 22:16

    Zamolio bih našeg trenera Bozovica da podnese ostavku ODMAH jer nije ZVEZDA sto bi on rekao SEOSKA ZADRUGA pa da on radi šta hoće. Partizan nikada lošiji a on namjerno postavi taktiku da izgubi utakmicu. Kriv je DIREKTNO za poraz od Ludogoreca ista taktika. Gospodine HVALA I DOVIDJENJA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA