≫ 

Kakav povratak Intera - Ikardi i Perišić nadigrali Juventus za 10 minuta! Tomović učestvovao u rušenju Rome (VIDEO)

Derbi Italije pripao domaćinu rezultatom 2:1 * Politano i Defrel rešili meč protiv Đenove, dok je Torino remizirao bez golova na svom terenu protiv Empolija

  • 6

Došlo je vreme da i Juventus bude nadigran i pobeđen! Derbi Italije u potpunosti je pripao Interu koji je nakon preokreta savladao aktuelnog šampiona rezultatom 2:1 (0:0).

Neroazuri su propustili sijaset prilika pre nego što su kažnjeni u 66. minuta preko Lihtštajnera, ali je Ikardi samo dva minuta kasnije odlično skočio posle kornera i matirao Bufona za delirujum na Meaci.

Kapiten Intera najzaslužniji je i za drugi gol. Odlično je spoljnim felšom uposlio Perišića koji je u 78. minutu postavio konačan rezultat. Podsetimo, Perišić je samo devet minuta ranije ušao u igru.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Domaći tim je u finišu meča ostao bez Banege koji je zaradio dva žuta kartona. Bez obzira na to, malo vrmeen aje ostalo za Juventus da ostane neporažen.

Prvo mesto sada drži Napoli sa 10 bodova, Juve ima bod manje, dok je Inter u grupi od četiri tima koji imaju po sedam.

U poslednjoj utakmici 4. kola Fiorentina je savladala Romu sa 1:0 golom Milana Badelja, a asistitao mu je Nenad Tomović u 82. minutu, kada mu je dao jednu povratnu loptu na 25 metara od gola, na šta je usledio snažan šut Badelja, koji je rešio meč.

Zvezdin dželat u Evropi, ekipa Sasuola, nastavila je da prikazuje dobru formu i u Seriji A pobedom u 4. kolu nad Đenovom od 2:0, dok je Mihin Torino prikazao bledu partiju na svom terenu protiv Empolija u remiju bez golova.

Sasuolo je nedavno savladao i Atletik Bilbao u 1. kolu Lige Evrope sa 3:0, a sada su golovima Politana i Defrela rešili meč u drugom poluvremenu. Za Đenovu je do 71. minuta igrao bivši fudbaler Zvezde Darko Lazović, ali nije pomogao svojoj ekipi da izbegne poraz. Ovo je Sasuolu formalno druga pobeda, pošto je posle jedne meč registrovan službenim rezultatom na njihovu štetu.

Da im nisu bili oduzeti bodovi zbog administrativnog propusta, sada bi bili u samom vrhu tabele sa 9 bodova.

Kijevo je pobedio Udineze na gostovanju uz preokret u poslednjim minutima. Zapata je doveo domaćina u vođstvo u 25. minutu, a Kastro je u 82. minutu poravnao rezultat, dok je Kačijatore u 95. minutu doneo preokret.

Kaljari je bio dominantan protiv Atalante na svom terenu sa 3:0, uz dva gola Borijela, od kojih je spektakularan bio iz slobodnog udarca.

Serija A, 4. kolo

Petak:

Sampdorija - AC Milan 0:1

(Baka 85)

Subota:

Lacio - Peskara 3:0 (0:0)

(Milinković-Savić 67, Radu 72, Imobile 76)

Napoli - Bolonja 3:1 (1:0)

(Kaljehon 14, Milik 67, 78 - Veri 56)

Nedelja:

Udineze - Kjevo 1:2 (1:0)

(Zapata 25 - Kastro 82, Kačijatore 90+5)

Kaljari - Atalanta 3:0 (1:0)

(Borijelo 8,73 Sau 55)

Krotone - Palermo 1:1 (1:0)

(Trota 23 - Nestrorovski 66)

Sasuolo - Đenova 2:0 (0:0)

(Politano 58(p), Defrel 66)

Torino - Empoli 0:0

Inter - Juventus 2:1

(Ikardi 68, Perišić 78 - Lihtštajner 66)

Fiorentina - Roma 1:0

(Badelj 82)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • darre

    18. septembar 2016 | 19:15

    Sto se cudite vise za Sasuolo?! To je mali klub koji svake godine raste.Sto bi jedan Kanavaro dosao kod njih pri kraju karijere

  • Kalina

    18. septembar 2016 | 20:06

    Idemo inter... Samo hrabro.. Sta rade braca kinezi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA