TV voditeljka progovorila o brutalnom seksu sa legendom Liverpula: Mislila sam da će me zakovati za krevet! (FOTO)

Poznata starleta ispričala detalje iz svog kreveta koji se neće svideti nekadašnjem osvajaču Lige šampiona sa Crvenima

  • 13

Poznato britansko TV lice i voditeljka mnogih emisija, ali i foto model, Kejti Prajs, koja poznata po pseudonimom Džordan, i koja je pandan ovdašnjim starletama, otkrila je u novoj knjizi koja je šokirala Englesku, neke detalje iz seks afere sa poznatim igračem Liverpula.

Ona nije otkrivala ime, navela ga je samo kao ''Mister X''. Ona je opisala taj seks kao nešto najbrutalnije što je doživela u krevetu.

- Beng, beng, beng... BENG! U jednom trenutku sam se uspaničila, misleći ''Sra*e, ako ovo uskoro ne prestane, zauvek ću ostati vezana za ovaj krevet''. Umesto da ima seks sa mnom, on je imao seks na meni.

- Umesto da me nežno mazi, kao što većina žena voli, bio je kao hilti bušilica na maksimalnoj brzini - napisala je Prajsova.

>>> Rise u 35. godini prvi put probao pivo (VIDEO)

Izvor Sana otkrio je da je misteriozni fudbaler zapravo Jon Arne Rise, koji je dugo pokušavao da privuče njenu pažnju. Upornost mu se isplatila, i kada je posle nekoliko meseci pokušavanja konačno uspeo da je odvede u krevet, pružio joj je to što je i sama opisala.

Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Seks koji će sigurno pamtiti do kraja života, ali je pitanje i koliko je uživala u njemu.

Podsetimo, Rise je u dresu Liverpula igrao 7 sezona, od 2001. do 2008, i tom prilikom je osvojio Ligu šampiona 2005. godine u čudesnom meču u Istanbulu.

Foto: Guliver/ Clive Brunskill/Getty Images Jon Arne Rise sa suprugom Luis Angelikom; Foto: Guliver/ Clive Brunskill/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA