Katai debitovao za Alaves!

Baskijci odigrali meč bez golova protiv Deportiva

  • 6

Srpski reprezentativac i doskorašnji igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai, debitovao je za Alaves u poslednjem meču 5. kola Primere protiv Deportiva.

>>> Katai stigao u Španiju i poslao prvu poruku navijačima Alavesa (VIDEO)

Katai je ušao u igru u 62. minutu umesto Edgara Mendeza, pri rezultatu 0:0, a meč je tako i završen.

Alavesu je to bio već treći remi od početka sezone, koja je tom timu povratnička u elitni rang posle deset godina, i dalje je bez poraza, a jedinu pobedu, onu najsenzacionalniju, Baskijci su upisali protiv Barselone u gostima.

Na drugoj strani, Deportivu je ovo bio drugi remi, a ukupno peti bod.

U igri Kataija izostao je konkretan potez, tipičan za njega, u velikoj meri zbog činjenice da je dobro organizovana i pokretljiva defanzivna linija gostiju bila na visini zadatka sve vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    19. septembar 2016 | 23:02

    Gledao sam utakmicu ,realno za mnoge tamo je on tata kad je fudbal u pitanju. Kolege su mu dosta solirale,pokusavale same da rese utakmicu,slabo su igrali pas igru. Par puta je Katai lepo oduzeo sam loptu protivnickim igracima i povukao napad posle kojih su imali par pristojnih sansi. Imao je i par dobrih centarsuteva. Polako ,da se malo navikne,kad se oslobodi ima svaka lopta da ide na njega. Drugo,covek nije dugo igrao,bile pripreme repki,odigrao za Srbiju nesto malo a onda otisao za Spaniju i eto tek danas zaigrao. Sve u svemu navijaci su ga lepo docekali i primili i nagradili ga vise puta aplauzom . Srecno Katai

  • tas

    19. septembar 2016 | 23:31

    Jesu li mu javili rezultat sa derbija! Hahahahahhaa

  • Monk

    20. septembar 2016 | 18:19

    Katai-Partizanovac. Uvek bio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA