Član Skupštine Partizana novi trener Čukaričkog

Gordan Petrić naslediće Milana Lešnjaka na klupi "brđana" i pokušati da izvuče ekipu iz velike krize

  • 7

Čukaričkom ne ide, pa ne ide.

Malo ko je mogao da zamisli da će "brđani" posle devet kola biti pretposlednji na tabeli, a još manje da će se na klupi promeniti čak trojica trenera.

Milana Lešnjaka, koji je počeo sezonu, ali je smenjen zbog loših rezultata, privremeno je zamenio Nenad Mirosavljević, a njega, u klubu veruju na duže staze - Gordan Petrić.

Nekadašnji proslavljeni fudbaler Partizana i član Skupštine tog kluba (što sad ne bi smeo da bude zbog sukoba interesa) imenovan je za novog šefa stručnog štaba Čukaričkog.

- Novi šef stručnog štaba FK Čukarički biće Gordan Petrić sa kojim je saradnja dogovorena do kraja sezone - saopštili su "brđani".

- Gordan Petrić je ambiciozan trener. Nadam se da će uspeti da izvuče ekipu iz krize - jasan je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Novi šef struke preuzeće ekipu sa Banovog brda posle utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije koju 21. septembra Čukarički igra u Lebanu protiv Radana.

Gordan Petrić, bivši odbrambeni igrač Partizana, dobre rezultate u trenerskom radu pokazao je u ekipi Zemuna, Sinđelića i Bežanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile zemljoradnja

    20. septembar 2016 | 12:56

    pa to samo u Srbiji može....pa znači on može i Grofa da zameni u Zvezdi?

  • sta im uradi nebojsa

    20. septembar 2016 | 12:31

    i sve ok vazurini podanici ili???

  • Жика Живац

    20. septembar 2016 | 12:19

    Jos jedan klub za namestanje!Opa bato

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA