Dejan Stanković gledao debi svog sina u dresu Srbije! (FOTO)

Najstariji sin proslavljenog srpskog reprezentativca Stefan Stanković debitovao za kadetsku reprezentaciju Srbije

  • 2

Kadetska reprezentacija Srbije pobedila je Belorusiju sa 6:2 u prijateljskom meču u Staroj Pazovi.Ovaj meč je osim golova obeležio i debi Stefana Stankovića, kapitena kadeta Intera i sina Dejana Stankovića.

>>> Čeferin potvrdio koju funkciju će Stanković dobiti u UEFA, ali i otkrio plan regionalne lige!

Izabranici selektora Ilije Stolice su već u uvodnim minutima utakmice pokazali i želju i snagu i kvalitet, a sa dva efektna gola Filip Stuparević je praktično pokazao da se na terenu pita samo jedan tim.

Igrali su naši momci veoma racionalno, koristili svaku priliku da goste iz Belorusije dovedu u veliki problem, a posle Stuparevića na scenu su stupili Jovan Kokir i Armin Đerlek. Lepo, efektno, samo na prvi pogled jednostavno za ubedljivih 4:0.

Tek što se igrao 22. minut a gostima je pretila prava katastrofa. Belorusi se, ipak, nisu predavali, za bolji utisak pobrinuo se Miakiš kada je smanjio veliku prednost „orlića“. To je bio samo treptaj gostiju koji su ponovo morali da vade loptu iz mreže, strelac je bio Đerlek iz jedanaesterca.

Bio je to 37. minut, a dva minuta kasnije ponovo jedanaesterac za „orliće“, ali sada je Samovič izašao kao pobednik posle udarca Đerleka. Poluvreme koje ne može nikoga da ostavi ravnodušnim, zbog igre i golova naše reprezentacije.

U nastavku je selektor Ilija Stolica promenio kompletan tim, na terenu je ostao samo Jovan Pavlović, a poverenje dobili Gordić, Kamenović, Radovanović,Jeličić,Gačić, Vidosavljević, Stefan Stanković, najstariji naslednik našeg rekordera, Dejana Stankovića, zatim Babić, Nešković i Bosić.I Srbija je i dalja imala kontrolu igre, bila bolji rival, ali posle prave goleade u prvih 40 minuta igre, u nastavku smo videli samo dva, po gol u obe mreže. Na kraju sve pohvale našim momcima na fenomenalnom izdanju.

Foto: FSS Foto: FSS

(Telegraf.rs/Izvor:FSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дуле

    20. septembar 2016 | 22:17

    Од татиних синова надарена деца неиграју

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA