≫ 

Barselona za 2 minuta ostala bez Mesija i pobede nad Atletikom! Realov kiks na Bernabeu! (FOTO) (VIDEO)

Barselona i Atletiko odigrali 1:1, kao i Madriđani na svom terenu protiv Viljareala

  • 2

Nema više ekipa koje su u Primeri zabeležile sve pobede! Do početka 5. kola bio je to Real iz Madrida, ali je šampion Evrope kiksnuo na svom terenu protiv Viljareala - 1:1 (0:1).

Neočekivan rezultat za izabranike Tinedina Zidana koji su bili apsolutni favoriti, ali se još jednom pokazalo da Vilajeral zna da ''zaprži čorbu'' Kraljevićima. U prošlosti su znali i da oteraju tadašnje trenere,a  poslednji je svakako bio Rafa Benitez.

Meč je obeležio Serhio Ramos koji je najpre u 46. minutu prvog poluvremena napravio penal, da bi izjednačio odmah u 48. minutu. Strelac za Žutu Podmornicu bio je Bruno Sorijano. Panenkom je prevario Kasilju.

Tri najbolje prilike da pobedi Real je imao u 66, 83. i 86. minutu. Najpre je Bejl, sa ivice kaznenog prostora, šutirao pored stative, da bi Morata tukao glavom u finišu. Ipak, Asenjo je fantastično reagovao.

Santjago Bernabeu je proključao u 86. minutu kada je na zemlju pao Ramos. Domaći tim je tražio penal i čini se da su bili u pravu. Nedugo psole toga lopta je prohujala kroz peterac gostiju, ali se niko nije našao da je ubaci u mrežu.

Barselona je imala 1:0 i igru protiv Atletiko madrida još od finiša prvog poluvremena, ali su na isteku sata igre ostali bez celog plena - 1:1 (1:0).

Gol za Barsu postigao mje Rakitić u 41. minutu, dok je u 61. za goste pogodio rezervista Korea.

Ono što može da brine Luisa enrikea jeste povreda Lionela Mesija u 59. minutu. Izgleda da je u pitanju prepona.

Selta je golom Aspasa iz penala u 87. minutu pobedila Hihon rezultatom 2:1, a upravo su iz kaznenog udarca i gosti bili precizni. Duje Čop je izjednačio na 1:1 u 80. minut, s tim da je Malo u prvom poluvremenu bio precizan za Seltu.

U redovima domaćeg tima svih 90 minuta odigrao je Nemanja Radoja.

Rezultati:

Utorak:

Malaga - Eibar 2:1

Sevilja - Betis 1:0

Sreda:

Real - Viljareal 1:1

Selta - Hihon 2:1

Barselona - Atletiko Madrid 22.00

Granada - Atletik Bilbao 1:2

Sosijedad - Las Palmas 4:1

Četvrtak:

Osasuna - Espanjol 20.00

Deportivo - Leganes 20.00

Valensija - Alaves 20.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Никшић

    22. septembar 2016 | 00:46

    неоспорно добар играч,али зидан,роналдињо,роналдо и други да их не набрајам сад играли су неки посебан фудбал,та игра је имала душу...данас се бацају неким милионима али фудбал није што је био,нажалост...

  • VUJOSEVIC STEFAN

    22. septembar 2016 | 02:06

    Klasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA